Τον Ιανουάριο πρόκειται να προβληθεί ο τελικός του πρώτου μέρους επεισοδίων του «My Style rocks», ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του tv show του ΣΚΑΪ στα επόμενα επεισόδια.

Oι συζητήσεις για τον καινούργιο κύκλο της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου έχουν ξεκινήσει και δρομολογείται σιγά-σιγά ο νέος κύκλος επεισοδίων του «MSR».

Η Σοφία Χατζηπαντελή, λοιπόν, ολοκληρώνει την παρουσία της στο «My Style rocks», ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ούτως ή άλλως είχε συμφωνημένο αριθμό επεισοδίων με βάση το συμβόλαιό της, αλλά δεν είχε αποκλιστεί ολοκληρωτικά η option να συνεχίσει.

my style rocks
Δημήτρης Σκουλός, Σοφία Χατζηπαντελή, Στέλιος Κουδουνάρης

Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της αναζητείται το πρόσωπο που θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πρόσωπο που επιθυμούν οι ιθύνοντες της εκπομπής είναι η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια και μοντέλο αποτελεί ιδανική επιλογή, καθώς διαθέτει τις απαιτούμενες γνώσεις και το κατάλληλο σχόλιο σε ό, τι αφορά τη μόδα. Μάλιστα, ήταν επιθυμία της ομάδας της εκπομπής από το πρώτο μέρος επεισοδίων.

Μένει να δούμε, λοιπόν, τι θα συμβεί και ποιος ή ποια θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του «My Style rocks» για τα επόμενα επεισόδια. Να θυμίσουμε ότι η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε ως guest και είχε γίνει λόγος για προσθήκη της στη συνέχεια και μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ