Ο μεγάλος τελικός του Survivor 2022 πραγματοποιήθηκε και οι δύο φιναλίστ ήταν ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης. Ωστόσο μόνο ένας αναδείχθηκε νικητής του φετινού κύκλου, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους του κοινού και φεύγοντας κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερος (συν όσα λάμβανε εβδομαδιαίως για τη συμμετοχή του).

Το κοινό που έδωσε το «παρών» στο μεγάλο τελικό, το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε από το σπίτι, οι οικογένειες των δύο φιναλίστ αλλά και οι σύντροφοι τους, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Μαρία Αντωνά, περίμεναν με αγωνία την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης έδειχναν εμφανώς αγχωμένοι αφού και οι δύο επιθυμούσαν διακαώς να βγουν νικητές από το Survivor. Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε πριν την ανακοίνωση τις δύο συντρόφους τους να καθίσουν δίπλα τους, και να μιλήσουν για εκείνους.

Survivor

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χαρακτήρισε τον Στάθη Σχίζα ως «πρότυπο άνδρα» και αποκάλυψε ότι η σχέση τους έγινε πολύ δυνατή από το πρώτο μήνα κιόλας. Ο Στάθης Σχίζας άκουγε συγκινημένος και ανέφερε ότι η Αλεξάνδρα είναι η γυναίκα της ζωής του. Η Μαρία Αντωνά με τη σειρά της ανέφερε ότι ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο άνδρας με τον οποίο θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της και τόνισε ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει βιώσει πολλές δυσκολίες της ζωής του. «Μου έδειξε ότι στα δύσκολα δεν με παράτησε ποτέ. Βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια υπέροχη μητέρα και θα είναι μια υπέροχη μαμά. Την αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ και θα κάνω τα πάντα για να έχουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια», είπε ο Άρης Σοϊλέδης. Όσο για τη μητέρα του; «Περιμένω να μου χαρίσουν εγγονάκι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεγάλος νικητής του Survivor 2022 αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας μη μπορώντας να το συνειδητοποιήσει, ενώ το κοινό τον καταχειροκρότησε. O νικητής ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη.

Παράλληλα εξομολογήθηκε πως μεγάλο ποσό από το έπαθλο θα το προσφέρει για τα παιδιά με καρκίνο, κάτι που δεν είχε γνωστοποιήσει όσο συμμετείχε στον διαγωνισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ