Η είδηση για την περιπέτεια που είχε ο πατέρας του πριν από μερικές μέρες κλόνισε τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος προτίμησε να αποχωρήσει οικειοθελώς για δεύτερη φορά από το παιχνίδι.

Στην πρώτη του συμμετοχή στο «Survivor», ο Τζέιμς ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Μετρ της στρατηγικής και ταυτόχρονα δυνατός στους στίβους μάχης, είχε δείξει ικανός να κερδίσει οποιονδήποτε, ενώ είχε «χτίσει» ένα κοινό το οποίο τον στήριζε φανατικά μέχρι την τελική κατάκτηση του επάθλου.

Παρ’ όλ’ αυτά, η απόφαση τότε της παραγωγής του παιχνιδιού να αυξήσει τη διάρκεια του ριάλιτι είχε οδηγήσει τον «Πρίγκιπα» στην απόφαση-σοκ να αποχωρήσει λίγες μόλις εβδομάδες πριν το μεγάλο φινάλε. Φέτος, επέστρεψε για να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε τότε και η πορεία του μέχρι τώρα ήταν εξίσου δυνατή.

τζέιμς
Ο Τζέιμς κλονίστηκε από την περιπέτεια του πατέρα του και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το «Survivor».

Μέχρι που μέσα στην εβδομάδα, η παραγωγή τον ενημέρωσε για την περιπέτεια που είχε ο πατέρας του στη θάλασσα και για τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκε η ζωή του. Ο Τζέιμς κλονίστηκε και μιας που η παραγωγή δεν του έδωσε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τους δικούς του, σκέφτηκε τη μόνη εναλλακτική: ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν ως υποψήφιο για αποχώρηση.

Όπως εξήγησε στον Γιώργο Λιανό: «Μετά από 10 εβδομάδες ήρθε η ώρα να βγω και γω στην μονομαχία. Βέβαια, είναι λίγο διαφορετικό γιατί ήταν από δική μου απόφαση. Τα παιδιά δεν ήξεραν τι να ψηφίσουν, πριν μπούμε στο συμβούλιο τα έπιασα και τους είπα “παιδιά, θέλω να ψηφίσετε εμένα γιατί θα μου δώσετε το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω”. Εάν θέλω δηλαδή να παραμείνω εδώ ή να αποχωρήσω».

Έτσι, μπήκε στο στίβο μάχης μαζί με τον συμπαίκτη του στους Μπλε Θοδωρή Τουρκογεώργο και τους Γιώργο Παπαρχαραλάμπους και Χριστόφορο Ταξίδη από τους Κόκκινους. Ως ο παίκτης με τα καλύτερα στατιστικά, ο Τζέιμς είχε το δικαίωμα της επιλογής του τελικού στόχου και δήλωσε πως ήθελε να ζήσει την εμπειρία της μονομαχίας, κάτι που δεν είχε κάνει στη φετινή του πορεία στο παιχνίδι.

Πολύ σύντομα, ο Τζέιμς θα βρίσκεται πάλι στην αγαπημένη του Ρόδο, κοντά στους δικούς του.
(Photo: instagram/jamie.kaf)

Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο «μαρτυρούσε» την απόφασή του να αποχωρήσει, πράγμα που επιβεβαιώθηκε στην τελική του αναμέτρηση με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, αφού οι άλλοι δύο κέρδισαν νωρίς την παραμονή τους.

Στον κρίσιμο πόντο, κι αφού το σκορ ήταν πια 3-3 ανάμεσα στους δύο παίκτες, ο Τζέιμς έβαλε τους τέσσερις από τους πέντε κρίκους και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο, δείχνοντας ότι δεν είχε σκοπό να συνεχίσει. Δήλωσε, δε, πως σκέφτηκε να βάλει και τον τελευταίο κρίκο, αλλά προτεραιότητά του παραμένει η οικογένεια. Έτσι, προτιμά να αποχωρήσει για να αφήσει χώρο και χρόνο σε κάποιον άλλο, που θα θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι.

Δείτε εδώ τον τελικό πόντο, στον οποίο ο Τζέιμς αποφάσισε να αποχωρήσει:

Πριν σβήσει για τελευταία φορά τη δάδα του, όμως, ο Τζέιμς έδωσε τα προγνωστικά του για την τελική τετράδα του «Survivor» και η οποία περιλαμβάνει τη Σταυρούλα, τον Φάνη, τον Γκιουλέκα και την Κατερίνα Δαλάκα. Όσο για το ποιον θέλει νικητή; Ξεκαθάρισε πως στηρίζει τη Σταυρούλα και τον Γκιουλέκα.

Το απόσπασμα με τον Τζέιμς να εξηγεί την απόφασή του να αποχωρήσει από το «Survivor»:

Στο τέλος, δήλωσε: «Με όλα τα παιδιά γίναμε μια ωραία παρέα και δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις. Μέχρι και με τον Αλέξη Παππά ήρθαμε πιο κοντά και ειδικά την τελευταία εβδομάδα. Λάθη όλοι κάνουν αλλά οι πράξεις είναι αυτές που δείχνουν αργότερα τι άνθρωπος είναι ο καθένας». Σταυρούλα και Γκιουλέκας δάκρυσαν με τα λόγια του και έσπευσαν να τον συνοδεύσουν στην έξοδο, σφραγίζοντας έτσι τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση του «Πρίγκιπα» Τζέιμς από το «Survivor». 

Το βίντεο με τις αντιδράσεις της Σταυρούλας και του Γκιουλέκα για την αποχώρηση του Τζέιμς:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR 2024, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ