Μετά από ένα αρκετά επεισοδιακό συμβούλιο στο Survivor All Star, η κόκκινη ομάδα η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα ασυλίας σο σημερινό αγώνισμα, κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιον παίκτη θα ήθελαν να βγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγο πριν τη διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Νίκος Μπάρτζης αισθάνθηκε μία έντονη ζαλάδα και αποφάσισε να φύγει από το συμβούλιο ώστε να ηρεμήσει. Στη συνέχεια όμως επέστρεψε και δήλωσε έτοιμος να ψηφίσει τον παίκτη που θα ήθελε να βγάλει υποψήφιο.

Survivor All Star: Μία ακόμα επεισοδιακή ψηφοφορία

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, οι περισσότεροι παίκτες ψήφισαν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λέγοντας ότι είναι ξεκάθαρα για αγωνιστικούς λόγους. Η τελευταία όμως αποφάσισε να ψηφίσει τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας ότι είναι το μόνο «πρόβλημα» της ομάδας. Με τη σειρά της, η Ελευθερία Ελευθερίου φανερά νευριασμένη ψήφισε τον Σπύρο Μαρτίκα αποκαλώντας τον μάλιστα «εθνικό ρουφιάνο».

Παρόλα αυτά, οι ψήφοι έδειξαν ότι οι περισσότεροι παίκτες ψήφισαν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, βγάζοντάς την υποψήφια για αυτή την εβδομάδα. Η ψήφος της Ελευθερίας Ελευθερίου όμως έκανε τη διαφορά βγάζοντας ως δεύτερο υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ