Την άποψή του αλλά και τον εκνευρισμό του εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Σπύρος Μαρτίκας για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας στο Survivor All Star, Τάκη Καραγκούνια.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο παίκτης των Κόκκινων δήλωσε αρχικά για το χθεσινό συμβούλιο του νησιού και την επίθεση του Καραγκούνια στον Νίκο Μπάρτζη: «O Tάκης στην ιδέα και μόνο ότι θα βγει υποψήφιος, στην ιδέα μόνο της παραμικρής υπόνοιας να φύγει, γινεται έξαλλος. Τον έπιασε ένα παραλήρημα και μια επιθετική διάθεση απέναντι στον Νίκο».

Μαρτίκας για Καραγκούνια στο Survivor All Star: «Τον έπιασε ένα παραλήρημα και μια επιθετική διάθεση απέναντι στον Νίκο»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια ότι ο ίδιος είναι «πελάτης» του στα αγωνίσματα. «Τάκη μου αφού είμαι πελάτης σου, γιατί έχασες με τόσο μεγάλη διαφορά από εμένα; Τάκη μου, αφού είμαι πελάτης γιατί δεν με ματσάρεις; Τάκη μου, αφού είμαι πελάτης σου, γιατί λες συνέχεια στην ομάδα σου πόσο έχω ανέβει αγωνιστικά και δεν έχω καμία σχέση με το δικό μας Survivor;», είπε αρχικά.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Και πότε έγινα πελάτης σου, τώρα που κινδυνεύεις να ακούσεις το όνομά σου και να χάσεις και σήμερα;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ