Μετά από λίγες μέρες, αφότου έγινε γνωστό το νέο ειδύλλιο στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star μεταξύ της Καρολίνας και του Μάριου, η πρώτη παραδέχτηκε ότι τρέφει συναισθήματα για τον Μάριο Πρίαμο.

Survivor All Star: Η Καρολίνα παραδέχεται τα συναισθήματά της για τον Μάριο

Συγκεκριμένα, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έβγαλε την Καρολίνα υποψήφια προς αποχώρηση, η τελευταία άρχισε να αγωνιά σχετικά με την παραμονή της στο παιχνίδι.

«Αυτή ίσως να είναι η τελευταία μου μέρα στο παιχνίδι. Είμαι αρκετά υποτονική. Θα έλεγα ότι κοιμάμαι όλη μέρα για να μη σκέφτομαι. Πιο πολύ σκέφτομαι τη Μαριαλένα. Πώς θα αφήσω τη Μαριαλένα μόνη της, δε θέλω να γίνει αυτό. Αλλά όλα είναι πιθανά. Λόγω των κανόνων, δεν μπορούμε να βρεθούμε με Σάκη και Μάριο, αυτό με έχει κάνει να σκεφτώ ότι δε θα υπαρξει αποχαιρετισμός, αυτό θα είναι πρωτόγνωρο. Δε θα έχουμε goodbye. Αυτό είναι το πρωτόγνωρο της υπόθεσης. Δε θα μπορούμε να βρισκόμαστε. Οπότε πες ότι γίνεται μία παύση και των συναισθημάτων ή ότι τα συναισθήματα γίνονται και πιο έντονα λόγω του ότι δεν μπορείς να βρεθείς με τον άλλο. Δεν ξερω. Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο άμα αποχωρήσω, είναι η μάχη μου. Γιατί ουσιατικά γι’αυτό έχω έρθει. Για να δώσω τον δικό μου αγώνα.» είπε χαρακτηριστικά η Καρολίνα Καλύβα.

Στη συνέχεια ο Μάριος Πρίαμος δήλωσε με τη σειρά του: «Είναι μία κοπέλα που έχουμε έρθει κοντά άρα προφανώς θα με πειράξει.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ