Μία νέα κόντρα έχει ξεκινήσει μεταξύ ορισμένων παικτών της μπλε ομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο ο Ηλίας Γκότσης και η συμπαίκτριά του Μελίνα Μεταξά τσακώθηκαν έντονα με την τελευταία να κάνει λόγο για κλίκες και για «παιχνίδια» πίσω από την πλάτη των υπόλοιπων παικτών αλλά και για παίκτες οι οποίοι δε βοηθούν καθόλου στις δουλειές της καλύβας.

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που ο Ηλίας Γκότσης πήρε τον λόγο και είπε: «Να σου πω κάτι; Όλο αυτό δε δείχνει ότι εμείς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε σαν ομάδα; Εγώ όλο αυτό το είπα εχθές στο συμβούλιο ανοιχτά και δεν πήρε κανένας θέση. Θέλω τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα και να λέμε “οκ συμφωνούμε να διαφωνούμε”, αλλά μην ακούω τη λέξη κλίκες. Γιατί αυτό εμένα με τρελαίνει. Τι θα πει κλίκες; Όταν διαφωνιούμε για κάποια πράγματα και δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε σε έναν χώρο, γιατί έχουμε τελείως διαφορετικές γραμμές και έχουμε συμφωνήσει έτσι, πάμε στο μοτίβο που περιέγραψε ο Μπάρτζης να είναι ο καθένας με τους ανθρώπους που νιώθει καλά και οικεία.».

Ηλίας Γκότσης- Μελίνα Μεταξά: Η νέα κόντρα του Survivor All Star

Στη συνέχεια, η Μελίνα Μεταξά χωρίς να δώσει κάποια σημασία στα λόγια του Γκότση είπε: «Καλό είναι ο καθένας να πάρει το πιάτο του και να το πλύνει γιατί έχουμε ποντίκια.» και συνέχισε λέγοντας: «Εσύ Ηλία μου συνεχώς φεύγεις και απομονώνεσαι και το έχω ξαναπει. Και δεν ασχολείσαι με τα της καλύβας καθόλου». Μετά τη συγκεκριμένη τοποθέτηση της Μελίνας, ο Ηλίας Γκότσης φανερά νευριασμένος απάντησε: «Μελίνα φεύγω μόνος μου ή οι άλλοι είναι φίλοι σου και δεν τους λες; Πάω μόνος μου κάπου και χάνομαι; Με ποιους παω μαζί; Γιατί δεν τους λές τους άλλους;».

Βέβαια, ο Ηλίας Γκότσης θέλησε να δώσει μία εξήγηση για όλο αυτό λέγοντας: «Η Μελίνα μου ανέφερε ότι πάω και χάνομαι στη ζούγκλα. Ο τρελός ξαφνικά που είναι μόνος στη ζούγκλα. Προφανώς είμαι πολλές ώρες με τον Κώστα, τον Ηλία, τον Κωνσταντίνο. Καταλαβαίνω ότι τον Κωνσταντίνο δεν τον ανέφερε καν γιατί κάνουν παρέα.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ