Για ακόμα μία φορά το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, εντάσεις και καυγάδες.

Έπειτα από μια σκληρή μάχη μεταξύ Διασήμων και Μαχητών, το έπαθλο αλλά και την ασυλία κατάφεραν να κερδίσουν οι Διάσημοι, οι οποίοι εξόργισαν τους Μαχητές εξαιτίας του πανηγυρισμού τους στο τέλος του παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, μπλε και κόκκινοι ήρθαν ξανά σε ρήξη με τον Ηλία Μπόγδανο να παρακαλεί τους τελευταίους να μην επιδεικνύουν τόσο τη νίκη τους και να σέβονται εκείνους που πεινούν.

Εκτός από το έπαθλο του φαγητού, οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν και την ασυλία και να είναι ασφαλείς μέχρι τον επόμενο κρίσιμο αγώνα. Αυτό σήμαινε, ότι ο «κλήρος» της ψηφοφορίας έπεσε και πάλι στους Μαχητές.

Survivor All Star: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά από την καθιερωμένη διαδικασία, οι παίκτες της μπλε ομάδας, επέλεξαν δύο διαγωνιζόμενους, την Καρολίνα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, καθιστώντας τους υποψήφιους προς αποχώρηση μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα. Φυσικά αυτό, κρίνεται μόνο από τους τηλεθεατές κάτι που αγχώνει ιδιαίτερα τους Survivors, αφού δε γνωρίζουν καθόλου τι συμβαίνει εκτός του νησιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ