Το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε με όλους τους παίκτες να είναι ακόμα σοκαρισμένοι με την τεράστια αποκάλυψη για την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μετά το χθεσινό συμβούλιο, στο οποίο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απομάκρυνση των δύο παικτριών, η κόκκινη ομάδα σαφώς αποδυναμώθηκε, αφού όπως παραδέχτηκαν οι περισσότεροι «έφυγαν δύο από τις πιο δυνατές παίκτριες». Παρόλα αυτά όλοι θεώρησαν δίκαιη τη συγκεκριμένη απόφαση.

Survivor All Star: Ο Παπαδόπουλος λύγισε μιλώντας για τα παιδιά του

Ο Κώστας Παπαδόπουλος όμως φάνηκε πως κατάλαβε κατά κάποιο τρόπο την κίνηση της Ασημίνας και της Κατερίνας και μιλώντας στην κάμερα των δημοσιογράφων λύγισε.

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος με αυτό που γίνεται στην ομάδα μας. Ειλικρινά στενοχωριέμαι που έφυγαν έτσι τα κορίτσια. Έχω ζήσει ένα μήνα μαζί τους, τις έχω αγαπήσει. Στενοχωριέμαι για τους φίλους μου τον Νίκο και όλη την ομάδα που εναντιώθηκαν σε αυτό. Ειλικρινά με πονάει πάρα πολύ που η ομάδα χωρίζεται στα δύο. Δύο άτομα εδώ, δύο άτομα εκεί. Βάζω όμως τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση. Άμα έβλεπα έναν ντόπιο να περνάει με ένα κινητό δε θα έμπαινα κι εγώ στον πειρασμό να πάρω τα παιδιά μου, να ρωτήσω τι κάνουν; Όχι να μάθω τι γράφεται για εμένα. Δε με ενδιαφέρουν αυτά. Αλλά μόνο να ακούσω τα παιδιά μου ότι είναι καλά. Δόξα τω Θεω που έρχεται και σιγά σιγά το έπαθλο της επικοινωνίας που ίσως εκεί με δίκαιους τρόπους να μπορέσω να έρθω σε επικοινωνία με τα παιδιά μου. Δεν ξέρω. Μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι. Θα έμπαινε ο πειρασμός μέσα μου να ακούσω τα παιδιά μου. Γιατί ο δρόμος του επάθλου της επικοινωνίας είναι πολύ μακρύς. Δεν ξέρω. Ο πειρασμός είναι πειρασμός. Μπορεί να έμπαινε μέσα μου, ναι.» είπε ο ίδιος με τρεμάμενη φωνή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ