Μετά από έναν πολύ δύσκολο και σκληρό αγώνα μεταξύ των ομάδων του Survivor All Star, τη νίκη κατάφεραν να φέρουν οι Μαχητές, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν με την οικογένειά τους.

H συγκίνησή τους, ήταν τεράστια και ακόμα και στη σκέψη, οι περισσότεροι παίκτες συγκινήθηκαν. Ένας από αυτούς, ο Ηλίας Μπογδάνος, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όταν άκουσε ότι έχει μήνυμα από τον μπαμπά της και την αδελφή της.

Με μεγάλη χαρά, η μπλε ομάδα μεταφέρθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο booth στο οποίο έκατσαν άνετα, απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα και έπειτα ξεκίνησε η πιο σημαντική και πολυαναμενόμενη στιγμή, αφού δεν είχαν καταφέρει να μάθουν νέα από τις οικογένειές του εδώ και 3 περίπου μήνες.

Survivor All Star: Η τεράστια συγκίνηση των παικτών της μπλε ομάδας

Όπως είναι φυσικό, κανένας παίκτης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά του, με τον Τάκη Καραγκούνια να ξεσπάει σε κλάματα την ώρα που αντικρύζει το μήνυμα που του έστειλε η κόρη του, Ραφαηλία, αλλά και τον Γιωρίκα ο οποίος έλαβε δύο τρυφερά μηνύματα από τη μητέρα και την αδελφή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ