Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor All Star οι μπλε ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος για αποχώρηση.

Τελικά, μέσω της διαδικασίας, η ομάδα επέλεξε 2 υποψήφιους που δεν ήταν άλλοι από την Καρολίνα και τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ο Κρις, ο οποίος αποκάλυψε ότι ψήφισε την Καρολίνα, παραδέχτηκε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη εξαιτίας των συναντήσεών της με τον Μάριο Πρίαμο που κατά τη γνώμη του βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρη την ομάδα.

Η επίθεση της Καρολίνας στον Κρις μετά το συμβούλιο του Survivor All Star

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να έχουν μόλις γυρίσει από το συμβούλιο και να συζητούν τα όσα ειπώθηκαν και συνέβησαν.

Η Καρολίνα, έκανε μία τεράστια επίθεση στον Κρις και στον Τάκη Καραγκούνια οι οποίοι ήταν οι μόνοι δύο που ενοχλήθηκαν με όσα έχουν συμβεί. Μάλιστα η ίδια τόνισε ότι δε θεωρεί ότι αυτός ήταν ο λόγος που την ψήφισε, αλλά απλά ήθελε κάποιον να βγάλει από το παιχνίδι.

«Έχουμε τον Κρις. Αυτό το καινούργιο φρούτο. Και τον λέω φρούτο γιατί ξεπρόβαλλε ξαφνικά. Θεωρώ ότι κάποιος τον επηρεάζει. Γιατί μπλέκεσαι; Έχεις έρθει τρεις μέρες και μπλέκεσαι. Με τι αέρα έχεις μπει. Έχεις πολύ θράσσος. Εντάξει, ο τρόπος μου δεν ήταν ο καλύτερος, αλλά ζούμε σε άθλιες συνθήκες, στη ζούγκλα και ξέσπασα.» είπε η ίδια δείχνοντας ξεκάθαρα την άποψη που έχει σχηματίσει για τον Κρις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ