Το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε με τον Γιώργο Κορόμι, την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα να δηλώνουν πλήρως αδικημένοι από την απόφαση των συμπαικτών τους να τους βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στη χθεσινό συμβούλιο του νησιού, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν δύο παίκτες ως υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ωστόσο, σημειώθηκε ισοψηφία και τελικά, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκαν και οι τρεις στον «τάκο».

Survivor All Star: Οι τρείς παίκτες που αισθάνονται αδικημένοι

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, δήλωσε: «Άλλη μια υπέροχη μέρα στον Άγιο Δομίνικο ξεκινά, με μία αλλαγή βέβαια, είμαι και υποψήφιος από τη χθεσινοβραδινή ασυλία που χάσαμε, στο συμβούλιο βγήκαμε εγώ, ο Σπύρος και η Ελευθερία» και συνέχισε: «Με εκμεταλλευτήκανε και με πετάξανε σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Πήραν ό,τι ήταν να πάρουν από εμένα, ψάρια, νίκες. Αλλά, δεν ήταν ομόφωνη η ψήφος, ήταν από 3 άτομα, δόξα τον Θεό, δεν ήθελε όλη η ομάδα να φύγω. Ήταν μόνο 3 άτομα», σημείωσε στη συνέχεια ο Κόρο.

Με τη σειρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Νίκες φέρνω, στην καλύβα στέκομαι άψογος απέναντι σε όλους. Ξανά υποψήφιος. Πέμπτη φορά. Ένα πράγμα μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω να παλεύω. Η αγάπη του κόσμου και μόνο. Η στήριξη και η αγάπη του κόσμου είναι η δύναμη που με κρατάει μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά βλέπουμε ότι υπάρχουν παρέες που αλληλοϋποστηρίζονται. Οι λόγοι όμως, δεν είναι αγωνιστικοί

Τέλος, το παράπονό της εξέφρασε και η Ελευθερία Ελευθερίου λέγοντας: «Εννοείται πως ψηφίστηκα στο χθεσινό συμβούλιο. Ήμουν πάρα πολύ περίεργη να δω πόσες ψήφους θα πάρω. Νιώθω πάρα πολύ αδικημένη. Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να κανω για την ομάδα. Έχω μπει, εχω παίξει, έχω χτυπήσει. Μπαίνω μέσα παίζω, κερδίζω. Κερδίσαμε όλες τις ασυλίες της προηγούμενης εβδομάδας. Φέρνω πόντους, και δίποντα έχω φέρει. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίστηκε από κανέναν. Είμαι πικραμένη γιατί δε βγήκα υποψήφια με 2-3 ψήφους, αλλά με 5.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ