Για μία ακόμα φορά, το επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε με νεύρα και εντάσεις των παικτών μεταξύ τους και κυρίως για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Survivor All Star: Οι παίκτες ενοχλήθηκαν με τη στάση του Σπύρου Μαρτίκα

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος στο χθεσινό συμβούλιο ψηφίστηκε από 10 άτομα υποψήφιος για αποχώρηση, είπε με παράπονο: «Με ψήφισαν και οι 10. Περίμενα να βγω από την κάλπη, αλλά όχι 10 σταυροί σερί σε εμένα. Αποδέχομαι ότι ψηφίστηκα αλλά το θέμα μου είναι άλλο. Γιατί δεν ψήφισαν τον Μαρτίκα; Είμαι πολύ καλύτερος.».

Στη συνέχεια, τον Σπύρο Μαρτίκα σχολίασε και ο Νίκος Αναγνωστόπουλος ο οποίος εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι η κόκκινη ομάδα δεν ψήφισε τον Σπύρο Μαρτίκα. «Τώρα γιατί δεν ψηφίζουν τον Μαρτίκα δεν μπορώ να καταλάβω. Άμα ήθελαν να το παίξουν έξυπνα θα ψήφιζαν τον Μαρτίκα γιατί είναι πολύ δημοφιλής και γι’αυτό σίγουρα θα έφευγε κάποιος από την μπλε. Μήπως θέλουν να διώξουν τον Κώστα; Και να μη ματσάρουμε τον Παπαδόπουλο που είναι σχετικά αδύναμος; Μήπως το έχει συνεννοηθεί αυτό ο Μαρτίκας; Λέω εγώ τώρα. Είναι περίεργες οι ομιλίες του Νίκου Μπάρτζη με τον Μαρτίκα. Του καθοδηγεί τη σκέψη. Ο Νίκος δε σκεφτόταν έτσι. Μήπως στο τέλος θα έχουμε 2 Σπύρους;» είπε καταλήγοντας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!