Μετά την ήττα της μπλε ομάδας, όλοι οι παίκτες του Survivor All Star συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού ώστε να ψηφίσουν ποιος παίκτης από τους Μαχητές θα είναι ο επόμενος υποψήφιος.

Πριν πραγματοποιηθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Νίκος Μπάρτζης θέλησε να αποκαλύψει ότι έχει δει τη Δαλάκα και την Ασημίνα να διαθέτουν κινητό.

Survivor All Star: Η αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα

Μάλιστα πριν αποκαλύψει τι είδε μιλώντας στου δημοσιογράφους είπε: «Όταν κερδίσαμε το κιτ ψαρέματος ήμασταν όλοι χαρούμενοι, εκτός από τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Καιρό τις βλέπω αυτές τις δύο να απομακρύνονται συχνά κλπ. Οπότε την ώρα που έφυγαν με τις τσάντες τους, αποφάσισα να τις ακολουθήσω και τότε είδα να κάνουν κάτι το οποίο είναι εντελώς κόντρα στους κανόνες του παιχνιδιού. Και δε θέλω να κοροϊδεύουν ούτε εμένα, αλλά ούτε και τους υπόλοιπους παίκτες.».

Κατά τη διάρκεια όμως του συμβουλίου ο Νίκος Μπάρτζης ξέσπασε και αποκάλυψε ακριβώς τι συνέβη. «Παιδιά έπιασα άνθρωπο με κινητό στο δάσος.».

Οι παίκτες της μπλε ομάδας σηκώθηκαν και έφυγαν έξαλλοι λέγοντας ότι πιστεύουν τον Νίκο και ότι δε λέει ποτέ ψέματα. Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα έφυγε ουρλιάζοντας και λέγοντας ότι άμα δε φύγει η Ασημίνα θα φύγει ο ίδιος.

Ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να διακόψει το συμβούλιο και ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί αύριο.

Όλοι οι πάικτες και της μπλε αλλά και της κόκκινης ομάδας υπερασπίστηκαν τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας πως τον πιστεύουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ