Μετά από ένα δύσκολο και σκληρό αγώνα που εκτυλίχθηκε μεταξύ της μπλε και της κόκκινης ομάδας στο Survivor All Star, το έπαθλο κατάφεραν να κερδίσουν οι Μαχητές.

Συγκεκριμένα, το σημερινό έπαθλο πρόσφερε στους νικητές πολλές σακούλες με λαχανικά, φρούτα και είδη περιποίησης για την παραλία τους.

Έπειτα από λίγες ώρες ξεκούρασης στις παραλίες τους, και οι μεν αλλά και οι δε συγκεντρώθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συμβουλίου, ώστε να αποκαλυφθεί ποιος θα είναι ο παίκτης ή η παίκρια που θα αποχωρίσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αφού υπήρξαν ορισμένες στιγμές χιούμορ μεταξύ των μπλε και των κόκκινων, ο Γιώργος Λιανός ετοιμάστηκε ώστε να ανακοινώσει ποιος είναι ο παίκτης ή η παίκρια που δεν καταφέρνει να συνεχίσει.

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Τελικά, η παίκτριας που αποχώρησε από το Survivor All Star, ήταν η Τζο Μαριδάκη. Η μικρότερη του παιχνιδιού αντέδρασε ήρεμα ενώ είπε: «Αρχικά να τους ευχαριστήσω όλους. Είναι τιμη μου που συμμετείχα. Είμαι πολύ περήφανη που ανταπεξήλθα στις δύσκολες συνθήκες και είμαι περίφανη που έχω ζήσει τόσο ωραίες στιγμές. Εύχομαι σε όλους υγεία, τύχη και καλή πορεία. Να είναι σωστοί άνθρωποι, από εκεί και πέρα όλα τα άλλα έρχονται.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ