Μία νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και στον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star, αφού ο πρώτος ισχυρίζεται ότι ο Βασάλος «μαγειρεύει» τις ψήφους.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν στο χθεσινό συμβούλιο κατά τη διάρκεια του οποίου οι παίκτες της μπλε ομάδας εξέφρασαν την άποψή τους η οποία έχει να κάνει με τον πιο αδύναμο παίκτη. Οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι αποκάλυψαν ότι θεωρούν τον Κωνσταντινίδη αδύναμο κάτι που ο ίδιος θεώρησε απαράδεκτο αφού φέρνει νίκες.

Survivor All Star: Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης τα «βάζει» με τον Βασάλο

Αρχικά, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είπε: «Ψήφισε η ομάδα και βγήκα και πάλι υποψήφιος όπως ήταν αναμενόμενο. Δε βγήκαμε δύο αλλα τρείς υποψήφιοι. Η αλήθεια είναι πως εγώ δε ρωτάω ποτέ κανέναν τι θα ψηφίσει ή δε λέω τι θα ψηφίσω γιατί δε με ενδιαφέρει. Από την ώρα που φτάσαμε στο συμβούλιο πραγματικά όλοι μιλούσαν με όλους εκτός από εμένα και τη Τζο. Όλοι ρωτούσαν ο ένας τον άλλο τι θα ψηφίσει. Εγώ πίστευα ότι θα πάρω 5 ψήφους εγώ, 5 η Τζο και 4 ο Βασάλος. Εν τέλει δεν έγινε αυτό, πήρα 6 εγώ, 4 η Τζο, 4 ο Βασάλος και κατευθείαν ο Κωνσταντίνος είπε “Μην νομίζουν ότι τα μαγειρεύουμε κι’όλας”. Μετά την αντίδραση του Βασάλου, νομίζω ότι επί τούτου δεν το κάναν γιατί θα φαινόταν σα μαγείρεμα και ο Βασάλος παρακινεί τις ψηφοφορίες και δεν ήθελε να φανεί αυτό.».

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είπε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας γνώριζε ακριβώς τι θα συμβεί: «Ο Τάκης κατά τη διάρκεια του συμβουλίου μου φώναζε “Λυσσαξες, λύσσαξες” διότι εγώ απλά έλεγα ότι ξέρω ότι ο Βασάλος θα πάρει μόνο τέσσερις ψήφους. Πριν μπούμε μάλιστα στο συμβούλιο ο Τάκης έπιασε τη Μελίνα και της έλεγε να μην ψηφίσει τον Βασάλο, να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, να αλλάξει την ψήφο της, να τον στηρίξει κλπ κλπ. Οπότε από εκεί και πέρα ο καθένας να βγάλει το πόρισμά του.».

Τέλος, ο παίκτης της μπλε ομάδας μίλησε και για το γεγονός ότι ο Νικόλας Αγόρου ενοχλήθηκε μετά τα όσα είπε ο ίδιος για τις αγωνιστικές ικανότητές του: «Βγαίνοντας από το συμβούλιο, έρχεται ο Αγόρου και μου λέει “δεν το περίμενα αυτό από εσένα και δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης μεταξύ μας, ξέχνα το”. Πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα γιατί δεν το είπα με την άποψη για ποιο λόγο δε βγαίνει υποψήφιος, αλλά για ποιο λόγο αφού την προηγούμενη εβδομάδα εγώ έφερα νίκες, είδα πάλι το όνομά μου σε ψήφο. Γιατί δεν έχει πάρει ο Αγόρου έστω και μία ψήφο;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ