Είναι από τους παίκτες που έχουν αφήσει «εποχή» στο ριάλιτι επιβίωσης, λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα και της στρατηγικής του. Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε, το βράδυ της Πέμπτης, από το «Survivor All Star» έπειτα από 12 υποψηφιότητες.

Ο φαρμακοποιός, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, είπε: «Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι».

Όπως όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν φέτος στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star, έτσι και ο Σπύρος Μαρτίκας, είχε κλείσει συμφωνία αμοιβής 5.000 εβδομαδιαίως. Άρα με γρήγορους υπολογισμούς, ο Σπύρος Μαρτίκας θα λάβει το ποσό των 100.000 ευρώ!

Επιστρέφοντας στη χώρα, τον περιμένει όχι μόνο η οικογένειά του αλλά και η Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία διατηρούν σχέση εδώ και ένα περίπου χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΤΙΚΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ