Μετά από τον χαμό που έχει προκληθεί στο Survivor All Star μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε θέση για πρώτη φορά τονίζοντας ότι όλα αυτά δεν τον ενοχλούν και ότι είναι αστεία.

Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναταραχή στο νησί έπειτα από την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού που αφορά τις συνατήσεις την Καρολίνας, της Μαριαλένας, του Μάριου και του Σάκη στην απομονωμένη καλύβα. Συγκεκριμένα, η Κόκκινη Ομάδα δείχνει να ανησυχεί αρκετά και πολύ περισσότερο απ’ότι η Μπλέ μετά από τα λόγια του παρουσιαστή, που θέλουν την παραγωγή να σκέφτεται κάποια ενδεχόμενη ποινή και για τις δύο ομάδες.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος «συστρατεύεται» με τον Σάκη και τη Μαριαλένα 

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε ανοιχτά και εξέφρασε την άποψή του λέγοντας: «Ο Μαρτίκας δημιουργεί εντυπώσεις. Αντί να κάνει τον σταυρό του που έχει τον Πρίαμο και τον Κατσούλη που φέρνουν καμία νίκη και τους έχουν σχεδόν σίγουρους, κάθεται και ασχολείται αν ο Σάκης πάει και συναντάει τη Μαριαλένα και άμα του λείπει η Μαριαλένα και άμα συζητάνε και τι συζητάνε μεταξύ τους. Για εμένα όλα αυτά είναι πάρα πολύ χαζά, πάρα πολύ περιττά. Κοιτάξτε να έχετε καλά αυτούς τους δύο παίκτες γιατί σας φέρνουν όλες τις νίκες, στατιστικά είναι οι δύο κορυφαίοι και όλα τα υπόλοιπα, να είχαμε να λέγαμε.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!