Φαίνεται ότι η νέα Μπλε ομάδα έχει αρχίσει να αποδυναμώνεται ύστερα από ισχυρισμούς που θέλουν δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor All Star, τον Γιωρίκα Πηλίδη και τον Ηλία Γκότση να έχουν παραβιάσει σοβαρούς κανόνες του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες που έχουν να κάνουν τόσο με το κομμάτι της τροφής, όσο και με αυτό της επικοινωνίας. Οι ανακοινώσεις για την αποβολή τους, θα πραγματοποιηθούν στο σημερινό επεισόδιο.

Survivor All Star: Τι συνέβη με Γιωρίκα Πηλίδη και Ηλία Γκότση;

Το πρωί της Δευτέρας, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: «Φυσικά, έχουμε την παραβίαση κανονισμών από Γιωρίκα Πηλίδη και Ηλία Γκότση. Στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε ανακοινώσεις. Έχουν παραβιάσει διαφορετικούς κανόνες του Survivor o καθένας».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε τη σύνθεση των νέων ομάδων καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες: «Αλλάξανε οι ομάδες. Δεν το πήραν καλά οι παίκτες. Ο Σάκης με τη Μαριαλένα είναι μαζί. Εγώ δε θα τους έβαζα μαζί. Κάποιοι χάρηκαν με τις μετακινήσεις. Ο Καραγκούνιας χάρηκε γιατί γλίτωσε τις συγκρούσεις. Και ο Ασημακόπουλος χάρηκε, ο Μπόγδανος στεναχωρήθηκε, η Σαλτεφερίδου επίσης, και η Αφροδίτη χαλάστηκε γιατί ήθελε τον Μαρτίκα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ