Μετά από ένα ακόμα δύσκολο συμβούλιο και για τις δύο ομάδες του Survivor All Star και κυρίως για την κόκκινη, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, άφησαν πίσω τους τις εντάσεις και τα νεύρα και κατυεθύνθηκαν προς τον στίβο μάχης ώστε να αγωνιστούν για το σημερινό έπαθλο.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, το σημερινό έπαθλο είναι και φαγητού αλλά και επικοινωνίας. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που κερδίσει η μπλε ομάδα θα μπορέσει να απολαύσει τα tweets που γράφονται για το κάθε παίκτη αλλά και ένα ολόκληρο βαζάκι μαρμελάδα και ψωμί.

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Survivor All Star: «Είναι το στήριγμά μου»

Αντίθετα, οι Διάσημοι οι οποίοι κατάφεραν την προηγούμενη εβδομάδα να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, αυτή τη φορά βρίσκονται στο «επόμενο σκαλί» και μπροστά στην ευκαιρία να μιλήσουν με αγαπημένους φίλους αλλά και τους συντρόφους τους.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Στάθη Σχίζα πόσο θέλει να κερδίσουν το σημερινό έπαθλο και να μιλήσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο παίκτης απάντησε: «Δεν μπορώ σήμερα να αγωνιστώ. Σήμερα ο στόχος μου είναι να ακούσω το κορίτσι μου και να μην μπορώ να παλέψω. Αυτό είναι παράνοια. Περιμένω πώς και πώς να νικήσει η ομάδα μου. Ζητάω σα χάρη από την ομάδα μου να “φάνε χώμα” για να την ακούσω, να ακούσω τι έχει να μου πει. Είναι η φίλη μου, είναι η σύντροφός μου, είναι η παρέα μου, είναι πολλά πράγματα για εμένα. Είναι το στήριγμά μου.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ