Μεγάλη μέρα είναι η σημερινή για όλους τους παίκτες του Survivor All Star, αφού πρόκειται να αγωνιστούν για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, σε περίπτωση που κερδίσει η κόκκινη ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ακούσει ηχητικά μηνύματα και να δει φωτογραφίες της οικογένειάς τους, ενώ οι μπλε θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μηνύματα που τους έχουν στείλει οι δικοί τους άνθρωποι.

Survivor All Star: Η συγκίνηση του Τάκη Καραγκούνια

Μετά την ανακοίνωση του επάθλου, όπως είναι φυσικό, το κλίμα ήταν βαρύ ενώ οι περισσότεροι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης συγκινήθηκαν πολύ.

Ο Τάκης Καραγκούνιας όμως ξέσπασε σε κλάματα. Όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε πώς αισθάνεται που σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα του θα διαβάσει μήνυμα από την οικογένειά του και από την κόρη του Ραφαηλία, ο Τάκης απάντησε: «Μου λείπει κάθε λεπτό και ώρα. Και έξω από το παιχνίδι όταν δεν είναι μαζί μου μου λείπει. Θα είναι καταπληκτικό να δω μία φωτογραφία της, να μου στείλει ένα μήνυμα και να μου πει ότι είναι καλά. Μου έχει λείψει να μου λέει “μπαμπακούλη πάμε για προπόνηση, πάμε για ιππασία”, να με κοροϊδεύει μερικές φορές όταν παίζουμε μαζί και χάνω. Πάνω απ’όλα Γιώργο μου έχει λείψει αυτό το “μπαμπακούλη” και η αγκαλιά της, πάρα πολύ.» είπε ολοκληρώνοντας χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκριά του.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον άλλο μπαμπά του παιχνιδιού, τον Στέλιο Χανταμπάκη ο οποίος φανερά συγκινημένος είπε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να κερδίσει το έπαθλο η ομάδα του. Ο Τάκης, θέλοντας να τον υποστηρίξει πήγε προς το μέρος του και τον αγκάλιασε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ