Όπως είναι λογικό, οι συνθήκες στο Survivor All Star δε βοηθάει ιδιαίτερα τους παίκτες να είναι ήρεμοι και να διατηρούν την ψυχραιμία τους σε κάθε τι καινούργιο που συμβαίνει. Η νέα κόντρα που έχει δημιουργηθεί στο ριάλιτι επιβίωσης αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα και της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Ο Σπύρος Μαρτίκας αρχικά, μίλησε για προδοσία της παίκτριας στο πρόσωπό του, κάνοντας μία αναδρομή στο προηγούμενο Survivor και τη στιγμή που τον ψήφισε, ενώ εκείνος την είχε υποστηρίξει.

«Δικαιώθηκα, κρατήθηκε στο παιχνίδι εξαιτίας μου, γιατί ξεσκέπασα μία αδικία εναντίον της. Τι έκανε η Σταυρούλα; Το ξέχασε στο τέλος του περσινού παιχνιδιού, τι εκανε με πρόδωσε τελευταία στιγμή, αθετώντας την συμφωνία που είχαμε κάνει όλοι μας και τελευταία στιγμή είμαι στην κάλπη, δίνει το όνομά μου. Δεν έκανα το ίδιο, τήρησα την συμφωνία μου με αποτέλεσμα να βγω και εγώ υποψήφιος και να αποχωρήσω. Δεν με πείραξε που αποχώρισα, με πείραξε που προδόθηκα και δε με πειράζει που προωθείται από κάποιον αλλά από τη συγκεκριμένη κοπέλα από το στηρίξω» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στη συνέχεια, η Σταυρούλα Χρυσαειδή εξέφρασε με τη σειρά της τη γνώμη της: «Πρόδωσα την αγάπη του την φιλία του δεν ξέρω και εγώ τι μου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό. Έμεινα άφωνη, πληγώθηκα πολύ με τα λόγια που είπε για μένα στο συμβούλιο Σπύρος. Τόσο μίσος, τόση κακία, τόσα απωθημένα. Δεν ξέρω τι έχει πια μέσα του και όχι μόνο αυτό είχε όλη μέρα να κάτσει να μου μιλήσει να με ρωτήσει να μου πει γιατί απλά προτίμησε να το κάνει μπροστά σε όλους στο συμβούλιο κλασικά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ