Το χθεσινό συμβούλιο του Survivor All Star δημιούργησε για ακόμα μία φορά αρκετές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με αποκορύφωμα τα σχόλια του Σάκη Κατσούλη που ενόχλησαν τον Νίκο Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης χαρακτήρισε τον Νίκο Μπάρτζη «εμμονικό» μαζί του, κάτι για το οποίο -όπως ανέφερε ο ίδιος- συμφωνούν αρκετοί διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Νίκος Μπάρτζης ξεσπά εναντίον του Σάκη Κατσούλη

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Νίκος Μπάρτζης, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας: «Στο χθεσινό συμβούλιο αναφέρθηκε ότι εγώ έχω εμμονή με τον Σάκη. Άμα είχα εγώ εμμονή με τον Σάκη, θα έβγαινα στην πρώτη ψηφοφορία που δεν ήξερα τι να ψηφίσω και θα ψήφιζα τον ίδιο. Θα έκανα συνέχεια επίθεση για το οτιδήποτε. Παιδιά, δεν έχω εμμονή με κανέναν. Δε με νοιάζει τι κάνει ,ας κάνει ό,τι θέλει. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην κοροϊδέυει τον κόσμο και να είναι ειρωνικός. Και πάλι, άμα ήμουν εμμονικός με αυτά που έχουν γίνει πάλι θα τον ψήφιζα. Το μόνο που κοιτάω είναι το καλό και το κακό της ομάδας μου. Και με αυτά που κάνουν ο Σάκης, ο Μάριος, η Μαριαλένα και η Καρολίνα, άμα φάει κάποια ποινή η ομάδα μας ελάτε να μου πείτε εμένα άμα είμαι εμμονικός ή όχι. Όλα αυτά είναι μία απλή λογική και πάντα μιλάμε με γεγονότα.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ