Συνεχίζονται οι κόντρες στο Survivor και το αποψινό επεισόδιο (25/5) δεν είχε μόνο τον χωρισμό του Σπύρου Μαρτίκα από την Βρισηίδα, αλλά και μια αποκάλυψη από τον Άρη Σοϊλέδη.

Λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, ο παίκτης της μπλε ομάδας έριξε τη «βόμβα» που αφορούσε σε κάτι που είχε πει ο Σπύρος Μαρτίκας πριν το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

«Θέλω να αφήνεις να μιλούν για ηθική ανθρώπους που έχουν. Εσύ δεν έχεις ηθική στο Survivor, που λες ότι το παίζεις σωστά. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σε παρακαλώ μην ανοίγεις θέματα ηθικής εσύ. Έχω ένα πάτημα στο χέρι μου. Δεν μπορώ έναν άνθρωπο να μιλά για ηθική, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να τη χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος και να μη φύγει αυτός. Προφανώς φοβόταν να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό είναι ανήθικο. Δεν θα το δεχόμουν αυτό σε καμία περίπτωση και δεν θα το έλεγα αλλά δεν μπορεί να λέει ότι είμαι ανήθικος»

Ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε λέγοντας: «Η ομάδα μου επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο; Μόνος μου θα έπαιζα τον αγώνα; Άρη άκουσέ με επειδή φέρεσαι κατάφωρα με απίστευτες ψευτιές, ευχαριστώ τον κόσμο που έχει στηρίξει εδώ και πέντε μήνες την ηθική υπόστασή μου, 9 φορές υποψήφιος. Δεν ανέχομαι κανένα στα 45 μου χρόνια να μου τη σπιλώσει. Έχω αποδείξει στην πραγματική μου ζωή την ηθική μου υπόσταση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ