Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor και μίλησε στην εκπομπή «Love it» για την εμπειρία της, την παρεξήγηση με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και φυσικά για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε: «Μου λείπει πάρα πολύ το σανίδι, δεν ήμουν από τα άτομα που μάζευε τσόχες, ήθελα σανίδι. Δεν το περίμενα, γιατί δεν ένιωθα ότι έχει έρθει η ώρα μου γιατί είχα αρχίσει να ανεβαίνω και αγωνιστικά και ο στόχος μου ήταν να φτάσω στο ατομικό. Έπαθα σοκ» και συνέχισε:

«Το Survivor δεν είναι επιβίωση από τις κακουχίες και από το φαΐ αλλά επιβίωση από τους ανθρώπους. Δέχτηκε πολύ πόλεμο αλλά δεν περίμεναν ότι θα αντέξω. Είμαι έντονος χαρακτήρα και αυθόρμητη. Γκρίνιαζα γιατί είχα κούραση, το σώμα μου δεν άντεχε και είχα τα γυναικολογικά μου».

Όσον αφορά στο ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα δήλωσε: «Στον Σπύρο με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι ένας άντρας δεν είναι παιδάκι. Με πρόσεχε πάρα πολύ. Στην ένωση που τον είδα περιποιημένο και αυτός εμένα, με πλησίασε να χορέψουμε και γενικά ήρθαμε πολύ κοντά. Μετά τον τσακωμό με τον Σπύρο δύο μέρες δεν ήθελε να βλέπει ο ένας τον άλλο, αλλά μετά ξεκίνησαν ξανά τα βλέμματα, το πάθος δεν έσβησε.

Ο Σπύρος μου έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες. Εκείνος δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει πίσω σε εμένα. Αυτός ήθελε να γυρίσει πίσω. Είμαι σίγουρη ότι τον νοιάζει που έφυγα. Τώρα τελευταία ήμασταν λίγο κρυφά, από την ομάδα. Απομακρυνόμασταν λίγο. Το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία. Είμαι από τις γυναίκες που θα άλλαζα πόλη για τον άντρα μου, ειδικά αν συνέβαινε κάτι σοβαρό. Θα φανεί τι θα γίνει με τον Σπύρο όταν θα βγούμε από το παιχνίδι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ