Η Αθηνά Ευμορφιάδη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο Survivor, όπου ήταν στην ομάδα των Διασήμων και αποχώρησε οικειοθελώς.

Η Πρωταθλήτρια Kick Boxing το πρωί της Τετάρτης (23/2) βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day, όπου αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει περάσει δυο φορές καρκίνο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήρθε κοντά με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Βγήκα από τα ρούχα μου όταν έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Βαλάντη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ζήσει δύο φορές στη ζωή μου. Ήμουν στα 25 στα 26. Το πέρασα δύο φορές, χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μου χτύπησε τα καμπανάκια» είπε και συνέχισε:

«Όταν το συζητάς την προηγούμενη ημέρα στη φωτιά, το έχει περάσει ο Βαλάντης, εγώ και η Ευρυδίκη και την επόμενη ημέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα γι’ αυτή την κοπέλα, είναι τραγικό. Ένας λόγος που δέθηκα με την Ευρυδίκη είναι κι αυτό το πρόβλημα. Εγώ δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ σκληρός, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι»

Τέλος, η Αθηνά Ευμορφιάδη είπε ότι αυτό ήταν κάτι που το είχε αναφέρει στο Survivor, αλλά δεν το έδειξαν ποτέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ