Ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στον Χρήστο Δάντη και η σύντροφός του Ασημίνα Χατζιανδρέου βγήκε εκτός εαυτού στο Survivor, ενώ παράλληλα τον χαρακτήρισε ως «ξεφτίλα»,

Ο φαρμακοποιός του Survivor ανέφερε: «Πιάνει η Ασημίνα τον Κωνσταντίνο και του δίνει το κινητό τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη. Θα πεις αυτά κι αυτά γιατί θα ερωτηθείς, επειδή είσαι ένα πρόσωπο που άφησε τον χαρακτήρα του, ποιος πιστεύεις ότι θα πάει τελικό, θα μιλήσεις κατά του Άρη και θα πλέξεις το εγκώμιό μου», ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Του έταξε επικοινωνία με τον Χρήστο τον Δάντη και το τραγούδι που θα έγραφε ο Δάντης για τον Κωνσταντίνο για να πλέξει το εγκώμιό της στην αποχώρησή του, σε ενδεχόμενη ερώτηση για το ποιος θα κερδίσει το Survivor φέτος να αναφερθεί στην Ασημίνα».

Η Ασημίνα δεν άντεξε και μίλησε στην καλύβα για τον συμπαίκτης της στο Survivor, ξεσπώντας και μιλώντας με χαρακτηρισμούς: «Αγάπη μου δεν πιάνεις το όνομα κάποιου που δεν βρίσκεται στο παιχνίδι και δεν τον γνωρίζεις. Πες μου τον ξέρει ο Μαρτίκας τον Χρήστο Δάντη; Ψάζχνει να πιαστεί από κάτι μπας και ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του. Είναι ξεφτίλας».

Δείτε ένα ακόμα ξέσπασμά της όπου μάλιστα ανέφερε: «Εδώ μέσα έχεις να μας πεις κάτι; Δεν σου επιτρέπω να αναφέρεις κανενός το όνομα από τους δικούς μου έξω… Να σε δω πώς θα κυκλοφορείς στο δρόμο όταν κατέβουμε στην Ελλάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ