Επεισοδιακό ήταν το επεισόδιο του Σαββάτου στο Survivor με τους παίκτες να βρίσκονται στα όριά τους. Τόσο η σωματική όσο και η ψυχική κόπωση έχει καταβάλει πολλούς από τους παίκτες και τα αποτελέσματα είναι ξεσπάσματα ενώ κάποιοι φτάνουν στην οικειοθελή αποχώρηση.

Μπορεί ο Γιωρίκας Πιλίδης να επέστρεψε στο Survivor 5 και στην ομάδα των Διασήμων, ωστόσο όπως προέκυψε τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, επιβεβαιώνοντας τα spoiler των προηγούμενων ημερών που τον ήθελαν να βρίσκεται μια ανάσα πριν την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης.

Το κλίμα βάρυνε όταν ο Γιωρίκας Πιλίδης μετέφερε στους συμπαίκτες του τα νεότερα από την κατάσταση της υγείας του, ανακοινώνοντάς τους μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ήμουν μια βδομάδα στην κλινική και δυστυχώς με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, εγώ, υπό αυτές τις συνθήκες, όσο κι αν μείνω εδώ δεν θα μπορέσω να γίνω καλά. Οπότε θα πρέπει δυστυχώς να αποχωρήσω από αυτό το παιχνίδι”, δήλωσε χαρακτηριστικά, με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Από την άλλη τα ξεσπάσματα στην ομάδα των Διάσημων ήταν έντονα κατά της Μυριέλλας Κουρεντή και φαίνεται πως οι συμπαίκτες της την έχουν θέσει στο περιθώριο με αφορμή το ειδύλλιό της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Οι παίκτες των Διασήμων σχολίασαν όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Μυριέλλα Κουρεντή ανέφερε πως έχει απομακρυνθεί από τον Γιώργο Κατσαούνη κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Αθηνάς Ευμορφιάδη.

Μην μου ξαναμιλήσεις. Με βγάζεις τρελή. Δεν μπορείς να μας βγάζεις όλους τρελούς. Μην μου ξαναμιλήσεις” ξεκίνησε να φωνάζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε έξαλλη κατάσταση.

Η σχέση που έχει ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα είναι αυτή που έχει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα πραγματικά. Βρίσκουν συνεχώς ευκαιρία για να είναι μαζί, συνεχώς να έχουν περισσότερη επαφή και καταλαβαίνει το κοινό τι θέλω να πω… Δεν θέλω να εκφραστώ άλλο για το τι κάνουν! Πάντα βρίσκουν την ευκαιρία να είναι συνεχώς κοντά” είπε από την άλλη η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Βέβαια έξαλλος είναι και ο ίδιος ο Γιώργος Κατσαούνης που είναι και η αφορμή για τις κατηγορίες που λαμβάνει η Μυριέλλα από τις συμπαίκτριές της. Στο γράμμα που έστειλε στον παίκτη η ηθοποιός για να ξεκαθαρίσει όπως είπε την κατάσταση ο μαχητής δεν απάντησε κατευναστικά: “Θεωρώ ότι με εκμεταλλεύτηκε και είναι άσχημο που με εκμεταλλεύτηκε για να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Δεν είχε κανένα όφελος από εμένα. Λυπάμαι για το παιδί εκείνο που κοιτάει την οικογένειά της, τον Τζον. Τον ξέσκισε, τον έκανε ξεφτίλα. Τελικά Ιουλιέτα μου δεν είμαι ο Ρωμαίος σου, γιατί πλέον παίζεις ένα παραμύθι που εγώ δεν μπορώ να παίξω. Παίζει την Χιονάτη και τους 7 νάνους. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση οι νάνοι είναι δύο. Οπότε εγώ αποχωρώ, ας μείνει ένας. Ας βρεις τους άλλους 6 δικό σου θέμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ