Στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου και παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά, μιλώντας για την εμπειρία της στο Survivor, και αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο δήλωσε συμμετοχή.

«Ήθελα να ξεπεράσω έναν πρώην μου. Πάντοτε θα τον αγαπάω αυτόν τον πρώην, αλλά τον ξεπέρασα. Παράλληλα, ήθελα να δείξω και την προσωπικότητα μου», τόνισε αρχικά στον Νίκο Μουτσινά.

Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, ωστόσο, αναφέρθηκε και στον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο είχαν έρθει κοντά, με πολλούς να κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιο: «Με τον Σπύρο Μαρτίκα στα αλήθεια δέθηκα. Δεν είμαι ερωτευμένη ακόμα, αλλά είναι αληθινό. Ο Σπύρος είναι πανέξυπνος, ξέρει να παίζει καλά. Ότι έχει πει για εμένα, δεν τα εννοεί όλα. Ακόμα και όταν είπε πως δεν τον νοιάζει αν φύγω, πιο πριν μου έλεγε μήπως να φύγω εγώ και να βγω να σε περιμένω;».

Αφού σημείωσε ότι τον περιμένει να βγει, ξεκαθάρισε όσα έχουν ειπωθεί περί στημένου ειδυλλίου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν ψέμα όλο αυτό, τον είχα προειδοποιήσει πως με εμένα δεν έχει στρατηγική. Δεν υπάρχει περίπτωση να με κοροϊδέψει. Ο Σπύρος με ερωτεύτηκε γι’ αυτό που είμαι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΡΙΣΗΙΔΑ ΑΝΔΡΙΩΤΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ