Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του “Survivor“, αφού είχαμε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αλλά και μια Μυριέλλα Κουρεντή που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία και οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που υπερτέρησαν με 10-3. Οι Μαχητές λοιπόν ψήφισαν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Κατσούνη να είναι εκeίνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Παράλληλα, στο Συμβούλιο η Μυριέλλα Κουρεντή θέλησε να διευκρινίσει τη θέση της και να βάλει τέλος στη σχέση που είχε αναπτύξει με τον συμπαίκτη της και Μαχητή..

«Ενώ είχα πει ότι θα το σταματήσω, μετά υπέκυπτα στα συναισθήματα μου και στην ανάγκη μου να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και το συνέχισα. Μετά από τα τελευταία γεγονότα έχω να πω ότι λυπάμαι πολύ. Έχουν συμβεί και κάποια πράγματα που δεν μοιραστεί μαζί σας. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη στην ομάδα μου γιατί μιλάω πολύ και είμαι ισχυρογνώμων. Έχω καταλάβει ότι έχω κουράσει την ομάδα πολύ. Δεν θέλησα ποτέ να βλάψω κανένα, δεν είχα κάποια κακή πρόθεση», δήλωσε.

Στη συνέχεια, η παίκτρια του Survivor απευθύνθηκε στον Κατσούνη και συμπλήρωσε: «Δεύτερο σκηνικό που έγινε μετά την Παρασκευή, ήταν με την Σοφιάννα. Ήρθε ο ίδιος ο Γιώργος και μου είπε πως στήσανε ολόκληρη πλοκή ο Σάββας με τον Σπύρο και πήγαν να πιάσουν και τα υπόλοιπα αγόρια να συμφωνήσουν για να βγάλουν την Σοφιάννα στον τάκο. Και ενώ διαφωνούσες με αυτό, βγαίνεις μετά και το αναιρείς και λες ότι είναι ψέματα. Εγώ στη ζωή μου δεν έχω μάθει να δέχομαι τόσα πολλά ψέματα. Ο Γιώργος μου τα μετέφερε. Το τρίτο πράγμα που συνέβη και ήταν το κερασάκι στην τούρτα, ήταν ότι στο τελευταίο συμβούλιο δεν παραδέχθηκε ότι το έκανε αυτό. Δεν βγήκα ποτέ να το πω και ο Σάββας παραδέχθηκε πως το έκανε και αντί να βγει και ο Γιώργος να το παραδεχθεί, έλεγε άλλα αντί άλλων. Αναφέρει το γράμμα, που αν διαβάσεις το γράμμα θα καταλάβεις πως το έγραψα για να του πω πως τέλος τα μεταξύ μας και αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει στην έξω ζωή. Εδώ μέσα ό,τι κάνεις και ό,τι κάνω προκαλεί προβλήματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ