Οι δύο ομάδες του Survivor αγωνίστηκαν με τους Μπλε να καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη, κάνοντας την ανατροπή και από το 9-9 έφτασαν στο 10-9 με έναν ανορθόδοξο τρόπο για τους Κόκκινους, καθώς ο Πάνος Καλίδης ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στο τελευταίο ματσάρισμα. Μια κίνηση που έβγαλε τους Μπλε εκτός εαυτού.

Μάλιστα, κι η Άννα Μαρια Βέλη θεώρησε την κίνηση της ομάδας της κακή, τονίζοντας ότι κάνουν αυτά ακριβώς που κοροϊδεύουν.

Όσον αφορά στο Συμβούλιο και στην ανάδειξη των υποψηφίων που συμπλήρωναν το παζλ, αναδείχθηκαν η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ο Γιώργος Ταβλαδάκης και ο Τριαντάφυλλος καθ’ υπόδειξη του Γιώργου Κορόμι. Αυτή η κίνηση έκανε τον Τριαντάφυλλο να μιλήσει για σκευωρίες, αναφέροντας ότι δεν περίμενε να κάνει κάτι τέτοιο ο φίλος του και μάλιστα είπε ότι υπήρχε ένα είδος συνωμοσίας με τον Γιώργο Κοψιδά.

survivor

Παράλληλα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφεραν ότι ο Τριαντάφυλλος τους είπε να προσεγγίσουν τον Γιώργο Κορόμι, ώστε να μην τον θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση κι εκεί άρχισε μια άνευ προηγουμένου αλληλοκατηγορία.

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ