Στο “Love it” μίλησε ο Απόστολος Ρουβάς, μετά την αποχώρησή του από το Survivor και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο reality show, και όχι μόνο. «Αισθάνομαι πολύ καλά. Μετά από 140 μέρες στο παιχνίδι, έζησα την εμπειρία και ξεπέρασα κατά πολύ τις προσδοκίες μου», τόνισε αρχικά ο διάσημος σεφ.

Ακόμα, ο πρώην διαγωνιζόμενος αναφέρθηκε στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λέγοντας: «Δεν ισχύει ότι η Ναυσικά με έδωσε για να φανεί καλή. Η ψηφοφορία ήταν δίκαιη, όχι πάντα στην ομάδα μας. Δεν ίσχυε ότι ήμασταν κλίκα. Το ότι κάναμε παρέα με τα παιδιά δεν είχε να κάνει ποτέ με το πώς θα κινούμασταν μέσα στο παιχνίδι».

απόστολος ρουβάς survivor

Aκόμα, σχολίασε τις κατηγορίες για τον χαρακτήρα του, κάτι που είχε αναφέρει η πρώην παίκτρια του Survivor, Τζο Μαριδάκη: «Δεν θεωρώ ότι ισχύει σε καμία περίπτωση. Είμαι πάρα πολύ ο εαυτός μου. Αυτό θεωρώ. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος το είδε. Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Ξέρω ότι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη δεν ντρέπομαι».

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντζεφ χρησιμοποίησαν τεχνολογικά μέσα και ήρθαν σε επαφή με δικά τους άτομα! Τι σχολίασε ο Απόστολος Ρουβάς; «Εφόσον αποδείχτηκε, η παραγωγή είχε υποχρέωση να τους τιμωρήσει, όπως και έκανε. Είμαι σίγουρος πως αρκετοί από τους παίκτες θα το έκαναν. Ζήτησαν συγγνώμη! Ο Άρης δεχόταν πολλές επιθέσεις και τους προσάπτουν πράγματα που δεν ισχύουν… Ο Τάκης έψαχνε απεγνωσμένα μια ευκαιρία να τον στήσει στον τοίχο. Το ότι βρέθηκε με μια ασυλία, του λύθηκαν τα χέρια αλλά στην πραγματικότητα ήθελε να εκθέσει τον Άρη. Ο Τάκης λειτουργεί στρατηγικά και όχι πάντα με θεμιτά μέσα».

Παράλληλα, ο Απόστολος Ρουβάς αναφέρθηκε στη Βρισηίδα Ανδριώτου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί της, ενώ παράλληλα σχολίασε τη φημολογία που τη θέλει να έχει έρθει κοντά με τον Σπύρο Μαρτίκα, δηλώνοντας: «Δεν μπορώ να ξέρω αν πραγματικά κάτι μεταξύ τους. Αν όντως υπάρχει καλά καάνουν, όπως και αν το κάνουν για στρατηγικούς λόγους».

«Ο Σπύρος Μαρτίκας θέλει να προκαλεί, του αρέσει να προκαλεί αναμπουμπούλες. Αυτό είχε φανεί από την αρχή», επισήμανε, ενώ για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας έντονος χαρακτήρας που αν ξεκινήσει δεν σταματάει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΟΥΒΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ