Ο Κώστας Παπαδόπoυλος αποχώρησε από το Survivor και μίλησε στο «Love it» για τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, κάνοντας αυστηρή κριτική.

Για αρχή, λοιπόν, δήλωσε: «Έχουμε ζήσει πάρα πολλές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο. Έχουμε κλάψει μαζί. Η διαμάχη που γίνεται στο παιχνίδι είναι κάτι λογικό, γιατί το παιχνίδι είναι ανταγωνιστικό. Προς Θεού, δεν είναι κακός ο Τριαντάφυλλος».

Ακόμη, ανέφερε το γιατί πιστεύει ότι το τηλεοπτικό κοινό τον θέλει μέσα στο παιχνίδι, λέγοντας: «Είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης που κάνοντας διάφορα αστεία και ατάκες, κάποιοι γελούσαν αλλά έχει κουράσει αυτό… Δεν μιλούσε με τους ανθρώπους στην παραλία, αλλά με τους φοίνικες. Είναι θέατρο. Ήθελε να κλέψει τηλεοπτικό χρόνο». Επίσης, ξεκαθάρισε ότι όσο ήταν ο Αλέξης Παππάς στο παιχνίδι είχε κάποιο κίνητρο. Ωστόσο, υπογράμμισε: «Ήταν απότομος. Μπορούσε να προσβάλλει, να βρίσει. Πιστεύω ότι τον επηρέαζε ο Αλέξης κι όταν έφυγε γύρισε τη μπιφτέκα».

Παπαδόπουλος Survivor

Παράλληλα, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε ότι δεν θα φτάσει στον τελικό, γιατί ο κόσμος «δεν είναι τυφλός», ενώ ακόμη αναφέρθηκε στη δωροδοκία που έκανε σε συμπαίκτες του.

Για τον Αλέξη Παππά και την προ Survivor γνωριμία τους

«Ο Παππάς ήταν μια μαύρη σκιά στο Survivor. Χάρηκα όταν έφυγε. Με τον Αλέξη Παππά γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Από τότε δεν τον ήθελα. Ήμασταν υποψήφιοι στην ίδια παράταξη στην πόλη μου για δημοτικοί σύμβουλοι. Συνεργάζομαι με τον ξάδερφό του. Δεν μου αρέσει ως προσωπικότητα. Από τότε έκρινε τους άλλους και έριχνε τα λάθη στους άλλους».

 

Διαβάστε επίσης

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ