Στο Άλσος Βεΐκου διεξήχθη ο μεγάλος τελικό του Survivor και νικητής στέφθηκε ο Σάκης Κατσούλης, με τους fans του να καταχειροκροτούν για το αποτέλεσμα.

Μετά τη νίκη του, λοιπόν, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αγκαλιά με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν λέμε ότι στήριξε. Στήριξε. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου».

«Σε αυτό το παιχνίδι περνάνε οι μέρες έτσι που δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα. Αντιμετωπίζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά και προσπαθείς να επιβιώσεις», είπε ο νικητής του Survivor 2021.

Ο Σάκης Κατσούλης για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ακόμη, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τονίζοντας: «Με την συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι. Σίγουρα δεν α την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου».

Τέλος, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για τη στήριξή του και ανέφερε ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο μαγαζί του και είναι έτοιμος να ακούσει και τα κατά εκτός από τα καλά!

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους εξέφρασε τη χαρά του αλλά και την ευχαρίστησή του για την αγάπη που έλαβε από το κοινό, και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα δώσει μέρος του επάθλου σε ανθρώπους που έχουν ανάγξη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλον τον κόσμο που μας έχει δείξει αυτή την αγάπη. Ήμασταν κλεισμένοι σε μια ζούγκλα και ξαφνικά έχουμε βγει στον πολιτισμό και εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη. Δεν έχουμε πιάσει κινητό, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Παιδιά δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Την κοπέλα την λατρεύω, την αγαπάω, μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε το οτιδήποτε, ήρθαμε πολύ κοντά, αλλά μέχρι εκεί.

Τα υπόλοιπα μετά το παιχνίδι, ούτε εμείς το ξέρουμε. Με το έπαθλο θα στηρίξω τις επιχειρήσεις μου. Τα υπόλοιπα θα πάνε σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είναι μεγάλη βοήθεια να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο μέσα. Ήρθα κοντά της γιατί ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόμουν περισσότερο απ’ όλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ