Αποχώρηση αναμένεται να σημειωθεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ενώ εκείνη που φαίνεται να εγκαταλείπει το reality επιβίωσης –σύμφωνα με τα spoilers-, είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Συνυποψήφιοι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αλλά και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Το επεισόδιο ξεκίνησε και οι fans του show πήραν θέση, και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην Ευρυδίκη, ενώ δεν πιστεύουν ότι θα αποχωρήσει εκείνη και θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία μου μέρα στο Survivor. Αν πραγματικά αποχωρήσω από το Survivor, είμαι ένας τύπος ο οποίος θα κλάψω μόλις βγω από το παιχνίδι. Θα βλέπω τα βίντεο και θα περνάνε οι αναμνήσεις από το μυαλό μου και θα σκέφτομαι τι ωραία που περάσαμε με τα παιδιά εδώ πέρα». ανέφερε κλαίγοντας ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Αυτό ήταν. Οι χρήστες και τηλεθεατές δίκασαν!

Αφού είδες, λοιπόν, το παραπάνω απόσπασμα, και άντεξες, πρώτον σου βγάζω το καπέλο και δεύτερον σου παραθέτω τα tweets των τηλεθεατών του Survivor 2022. Ε όχι να φύγει η Ευρυδίκη!!! Επίσης, να σε ενημερώσω ότι η Σοφιάννα είναι στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

«Από ότι έχω ενημερωθεί έχει ένα θέμα και η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία γλίστρησε και χτύπησε λίγο την μέση της. Επομένως θα προφυλαχθεί και αυτή και θα μεταφερθεί, αμέσως μετά την κουβέντα που έχουμε εδώ για τα ματσαρίσματα, κατευθείαν στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες ακτινογραφίες», ανέφερε!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ενθουσίασε τους συμπαίκτες της

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τη Σοφιάννα και την αποχή της από το αποψινό αγώνισμα του Suvivor

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ