Καθώς το Survivor φτάνει στη τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό, οι ανατροπές για την ανάδειξη του νικητή είναι πολλές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στον ημιτελικό θα φτάσουν τέσσερις παίκτες, ενώ αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσουν δυο παίκτες.

Πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη, ο οποίος όμως πήρε την πρώτη ατομική ασυλία.

Σύμφωνα με τα spoilers, οι δυο σημερινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Άρης και η Σταυρούλα, ο οποίος όμως κερδίζει την ασυλία.

Στο αποψινό αγώνισμα (27/6) ο στίβος μάχης κρύβει τεράστια αγωνία και μεγάλες ανατροπές. Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και ο Νίκος Γιάννης, αν και υποψήφιοι, μάχονται ώστε να κερδίσουν και να μπορέσουν να προστατέψουν κάποιον συμπαίκτη ή κάποια συμπαίκτριά τους από την ψηφοφορία. Από την άλλη, οι υπόλοιποι 4 παίκτες, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να φορέσουν το κολιέ της ασυλίας και να μην δουν το όνομά τους να βγαίνει από την κάλπη.

Μόνος ένας ή μία, όμως, θα τα καταφέρει στο τέλος.

Αργά το βράδυ, στο Συμβούλιο του Νησιού, κι ενώ όλοι περιμένουν το προφανές, γίνεται μία μεγάλη ανατροπή! Ποιος ή ποια άλλαξε στρατηγική την τελευταία στιγμή και πώς αυτό θα επηρεάσει την ψηφοφορία;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ