Ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε για ακόμα μια φορά εχθές, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού πρώτη υποψήφια για αποχώρηση αναδείχθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ωστόσο, ακόμα ένας παίκτης σύμφωνα με τα spoilers πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με την ψηφοφορία του κοινού.

Ο τελευταίος αγώνας ασυλίας της χρονιάς του Survivor είναι γεγονός και ο στόχος για τον Άρη Σοϊλέδη, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Στάθη Σχίζα και την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου είναι ένας: να αποφύγουν την υποψηφιότητα και να… κλείσουν από τώρα θέση στον Ημιτελικό της Αθήνας.

Survivor
Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αν κι υποψήφια προς αποχώρηση, θα «κυνηγήσει» με ό,τι ψυχικά αποθέματα διαθέτει το κολιέ, ώστε να μπορέσει να προστατέψει τον μόνο φίλο που της απέμεινε στο νησί. Το ίδιο θα κάνει, ωστόσο, κι ο Στάθης, καθώς ξέρει πολύ καλά ότι σε περίπτωση που εκείνος ή η Σταυρούλα δεν κατορθώσουν να κερδίσουν, η άλλη παρέα τον περιμένει ήδη στην… κάλπη. Τα πρώτα λεπτά στον στίβο μάχης δεν προμηνύουν τον τραυματισμό ενός από τους πέντε που ακολουθεί. Όλοι «παγώνουν» και τα επόμενα λεπτά κυλούν βασανιστικά…

Σύμφωνα με τα spoilers o Σοϊλέδης θα κερδίσει ξανά την ασυλία και δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα αναδειχθεί ο Στάθης Σχίζας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΗΣ ΣΧΙΖΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ