Ένα ακόμα επεισόδιο Survivor έφτασε στο τέλος του και δεν έλειπε η συναισθηματική φόρτιση τόσο από την ομάδα των μαχητών όσο και από την ομάδα των διάσημων. Η πείνα έχει αρχίσει να καταβάλει τους παίκτες αλλά κυρίως τους μαχητές καθώς η νίκη σε έπαθλο για εκείνους μοιάζει μακρινή.

Οι “μπλε” ηττήθηκαν για 8η συνεχόμενη φορά στο Survivor και έχασαν το έπαθλο του φαγητού κάτι που έκανε πολλούς παίκτες να λυγίσουν. Χαρακτηριστικά ο Τσολάκης δήλωσε: “Την τελευταία εβδομάδα παρατηρώ ότι έχω χάσει αρκετά κιλά. Δεν αναγνωρίζω τα χέρια μου. Με την τιμωρία μου έχω να γευτώ έπαθλο δέκα μέρες. Όλο αυτό έχει καταβάλει την υγεία μου. Κάθε φορά που πάω να σηκωθώ βλέπω μαυρίλες.

Ο Κατσαούνης ο οποίος τελευταία “έμεινε στον τάκο” από τους συμπαίκτες του, Με κίνδυνο να φύγει από το Survivor, λόγω του ειδυλλίου που συντηρούσε με την Μυριέλλα, αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να παραμείνει στο παιχνίδι δυνατός εμψυχώνοντας τους υπόλοιπους μαχητές.

Όμως παρά τη νίκη των διάσημων δεν έλειψαν οι συγκρούσεις και στην δική τους ομάδα. Χαρακτηριστικό ήταν το ξέσπασμα της Ευρυδίκης κατά των συμπαικτών της σε αγώνισμα ενώ μια σφοδρή σύγκρουση έλαβε χώρα ανάμεσα στον Απόστολο Ρουβά και την Αθηνά Ευμορφιάδη.

Αρχικά δήλωσε ο Απόστολος Ρουβάς στην κάμερα της παραγωγής για την Αθηνά Ευμορφιάδη: “Το τελευταίο διάστημα η Αθήνα φέρεται λίγο… θα το πω, άδικα, υπάρχουν διάφορα μικροπράγματα τα οποία κάνει τα οποία θεωρώ ότι ενοχλούν κι άλλα άτομα της ομάδας. Παρόλα αυτά κάποια τα έχουμε λίγο αναφέρει αλλά φαίνεται να μην αλλάζει συμπεριφορά. Αυτά μαζεύονται μαζεύονται και κάποιες στιγμές συμβαίνουν και κάποιες εκρήξεις.”

Δεν μπορώ να σηκώνομαι πρωί-πρωί και ν’ ακούω φωνές! Κι αν με φωνάζουνε μία, εγώ θα φωνάξω δέκα! Εγώ δεν μπορώ να βαράω προσοχή σε κανέναν εδώ πέρα! Η διαφωνία μας με τον Απόστολο δεν είναι κάτι τραγικό απλά δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τον τελευταίο καιρό το ύφος που μιλάει» τόνισε η Αθηνά από την πλευρά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!