Ο τελικός του Survivor είναι γεγονός και ο Γιώργος Λιανός έκανε για ακόμα ένα αστείο happening. Καθώς μιλούσε με τη μητέρα του Στάθη Σχίζα και τη ρωτούσε αν πίστευε ότι ο γιος της θα φτάσει ένα βήμα πριν τη νίκη, το μάτι του είδε έναν πάτερ στο κοινό.

Ο παρουσιαστής του reality show, λοιπόν, διέκοψε τη μητέρα του Σχίζα και είπε: «Ευλογίες πάτερ και μια ευχή για τη βασκανία. Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά».

Η μητέρα του Στάθη Σχίζα είπε ότι πετάει και είναι πολύ ευτυχισμένη που διαπίστωσε ότι το παιδί της έχει τέτοιες αντοχές: «Κέρδισε το έπαθλο ήδη με τη συμπεριφορά του», τόνισε.

H μητέρα του Άρη Σοϊλέδη, κυρία Ευδοξία, μίλησε για τον γιο της λέγοντας ότι είναι πολύ υπερήφανη, όπως και όλη η οικογένειά του, ενώ ανέφερε ότι ήλπιζε να βρεθεί στον τελικό. «Περιμένω από τον κόσμο να δείξει την αγάπη του προς το πρόσωπο του γιου μου», δήλωσε.

Ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης καταχειροκροτήθηκαν με την είσοδό τους και υπογράμμισαν πως αισθάνονται κι οι δύο νικητές, ενώ παράλληλα ανέφεραν ότι δεν προσποιήθηκαν ποτέ.

«Μας θεωρώ και τους δύο νικητές», είπε ο Άρης ΣοΪλέδης και σημείωσε πως «όποιος και να κερδίσει θα είναι χαρούμενοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ