Άκρως ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, αφού ο Γιώργος Λιανός γνωστοποίησε αρχικά στους συμμετέχοντες ότι τρεις παίκτες αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, η οποία νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στην κλινική, μετά από τις οδηγίες των γιατρών ανακοίνωσαν ότι δεν είναι εφικτό να συνεχίσει στο reality επιβίωσης, ενώ ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας, ωστόσο, ο Βαλάντης ανέφερε κάτι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. Αποχώρησε από τον χώρο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Γιωρίκα Πιλίδη να σπεύδουν δίπλα της. Η Ευρυδίκη επέστρεψε και δήλωσε πως ο συμπαίκτης της τής είπε κάτι που αφορά την υγεία της και αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε με κλάματα.

«Μετά την τοποθέτηση μου, όταν μου έδωσες το λόγο, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε… Αν θέλει μπορεί να το πει, γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου με μια φράση και επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με δάκρυα. 

Ο Βαλάντης, όμως, δεν αποκάλυψε τι ανέφερε στην συμπαίκτριά του και της ζήτησε συγγνώμη, με εκείνη να μην την αποδέχεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ