Στο Συμβούλιο του Survivor, όπου πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση τέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, άναψαν κυριολεκτικά τα αίματα με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κορόμι.

Ο Τριαντάφυλλος, λοιπόν, είπε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να δει τον Γιώργο Κορόμι ως υποψήφιο και ανέφερε: «Το έπαιξε πολύ έξυπνα ο Κώστας, γιατί ξέρει ότι ο Κόρο είναι πολύ μισητός. Μου έχει κάνει πολλά, έχω περάσει πολλά και αν βγει στον τάκο θα του το αποδείξει ο κόσμος. Είμαι σίγουρος για αυτό», με τον Γιώργο Κορόμι να απαντά: «Μάλλον θα έπρεπε να είσαι εσύ μισητός γιατί εσύ έχεις αλλάξει εικόνα όταν σε ψήφισα».

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου που άναψε τα αίματα στο Survivor

Survivor Τριαντάφυλλος

O παίκτης είπε: «Τα θυμάται ο κόσμος. Από το φαγητό, από τις ειρωνείες σου, από τις επιθέσεις, από τις κακίες, για το μαλλί!  Βγες στον τάκο και θα τα πούμε». Ο Γιώργος Κόρομι τότε τον ειρωνεύτηκε, λέγοντας: «Είσαι παιδί του λαού που, εμάς μας λες, πως έχεις τις πισίνες, έχεις τα αυτοκίνητα, θες να δώσεις και σε μας δύο χιλιάρικα στον καθένα. Πάλι καλά που είδα ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος».

Ο Τριαντάφυλλος δεν άντεξε με τα λεγόμενα του συμπαίκτη του και ξέσπασε: «Θα μου πεις εσύ τώρα τι έχω κάνει στη ζωή μου εγώ; Συγγνώμη ρε φίλε με βγάζεις κλέφτη; Τι δουλειά που έχω κάνει από δεκαέξι χρονών; Που έχω χάσει τον πατέρα μου, που σπούδασα την αδελφή μου και είχα την μητέρα μου όπως την είχα; Θα μου πεις εσύ ρε τι έχω κάνει; Ε; Βγες στον τάκο ρε να σε δούμε! Βγες στον τάκο να σε κρίνει η Ελλάδα! Βγες. Νταή! Ρε νταή».

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ