Η συμπεριφορά του Τζέιμς Καφετζή έχει προκαλέσει την αντίδραση των συμπαικτών του, με τον Πάνο Καλίδη, τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Ταβλαδάκη να τον στοχοποιούν και να δημιουργείται ένας διαπληκτισμός στο Survivor.

Για αρχή, ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να τοποθετηθεί για τη συμπεριφορά του συμπαίκτη του, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος. «Προτιμάω να μην μιλάω πριν από τους αγώνες. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το αγώνισμα ασυλίας και θέλω πολύ να νικήσει η ομάδα μου. Παρ’ όλα αυτά μια ερώτηση έχω να κάνω στον Τζέιμς. Ας αναλογιστεί για ποιο λόγο έχουν μείνει τρεις, γιατί η υπόλοιπη ομάδα συνεχίζει να πιστεύει σε θέματα ηθικής και θα μείνω εκεί. Αρχές και αξίες δημιουργούνται σε ένα άτομο στη διάρκεια της ζωής του και όχι για να αποδείξει κάτι».

Ο Τζέιμς του απάντησε, λέγοντας: «Σάκη, λες για ηθικές και τα λοιπά αλλά εσύ ήσουν αυτός που δημιούργησε ένταση και ύψωσες φωνές και ήσουν πάρα πολύ προκλητικός».

 

Μετά τον αγώνα τα πνεύματα εντάθηκαν κι άλλο, με τον Τριαντάφυλλο από τους Κόκκινους και τον Πάνο Καλίδη να μιλούν έξω από τα δόντια. Αφορμή, η επιθυμία του Τζέιμς να ζητήσει συγγνώμη ο Πάνος Καλίδης.

Ο Τζέιμς, λοιπόν, ανέφερα: «Πριν παίξουμε στον αγώνα, μιλούσε ο Σάκης και ο Πάνος για σεβασμό και ειπώθηκε από τον Πάνο στο σπίτι μας και μετά είπε κάτι για τη μητέρα του. Το σπίτι μου για μένα είναι το πιο ιερό πράγμα. Όταν μιλάτε για σεβασμό δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Οφείλεις μια συγνώμη. Αναφέρθηκα στον Σάκη γιατί είπε για σεβασμό». Αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από τον Πάνο Καλίδη: «Βάλλομαι συνέχεια από τον Τζέιμς και θέλει να με θίξει. Δεν ζήτησα τον σεβασμό μας. Μη μιλάς εσύ αγόρι μου; Εσύ γιατί μιλάς συνέχεια όταν μιλώ με τον Τζέιμς; Δικηγόρος του είσαι; Μην προσπαθείς Τζέιμς όμως να χρησιμοποιείς έτσι λάθη μου».

 

Ο Τριαντάφυλλος, από τη μεριά του, είπε: «Πας και ρουφιανεύεις έναν φίλο σου να πει σε όλον τον κόσμο αυτό το πράγμα και να το δει όλη η Ελλάδα. Είναι ανόητο αυτό που κάνεις. Για ποιο λόγο; Γιατί κάνεις τον ρουφιάνο; O James στήριζε τον Πάνο και τόσο καιρό ήταν κολλητός του. Ο διασημότερος, ο ομορφότερος, ο θείος μας πας και ρουφιανεύεις τον φίλο σου; Άντε γεια! Να το δει όλη η Ελλάδα». Μάλιστα τον χαρακτήρισε «Πίτσα Ρουφιανόζα» προκαλώντας φρενίτιδα στα social media και έγινε το απόλυτο trend.

survivor

 

Τέλος, ο Γιώργος Ταβλαδάκης είναι επίσης ενοχλημένος, τονίζοντας ότι «ο Τζέιμς πρέπει να μάθει να σκέφτεται πριν μιλήσει».

 

 

Διαβάστε επίσης

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ