Ένας μεγάλος έρωτας έληξε άδοξα στο Survivor, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να σταματήσει το ειδύλλιο με την Βρισηίδα.

Όλοι το είχαμε καταλάβει, αφού στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να «δίνει» την Βρισηίδα και την Ασημίνα ότι έχουν κάνει σχέδιο για να διώξουν τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ άφησε και υπονοούμενο, ότι ίσως εκείνος γνωρίζει καλύτερα κάποια πράγματα. Τότε, η Βρισηίδα φάνηκε να κλαίει, χωρίς όμως, να λέει κάτι, τουλάχιστον το τρέιλερ.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφερόμενος στην παραμονή του, αλλά και στο τέλος της σχέσης με τη Βρισηίδα δήλωσε:

«Ίσως χθες ήταν το τελευταίο μου βράδυ και θα επιστρέψω στο σπίτι μου. Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε…» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως… Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ