Το Survivor All Star αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μέσα από την εκπομπή «[email protected]» γνωστοποιήθηκαν τα δύο πρόσωπα που συμφώνησαν να ενταχθούν και αναμένεται να υπογράψουν.

Η παραγωγή έχει αρχίσει ήδη και προσεγγίζει άτομα, ενώ όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star o Ηλίας Μπόγδανος έχει συμφωνήσει και αυτό που μένει είναι να πέσει η υπογραφή. Ακόμα, ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε το «ναι», ένας παίκτης που είχε τραβήξει τα βλέμματα στον πρώτο κύκλο του Survivor του ΣΚΑΪ.

Survivor

Ο Στέλιος Χανταμπάκης συμφώνησε, λοιπόν, και μένει να υπογράψει επίσης. O Γιώργος Αγγελόπουλος να θυμίσουμε ότι θα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο reality επιβίωσης, ενώ ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, είχε κανει δηλώσεις για τη νέα σεζόν του reality.

«Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις για το ποιοι είναι οι συντελεστές του προγράμματος. Αυτές οι αποφάσεις παίρνονται από πολύ ψηλά και ειλικρινά δεν ξέρω από πού έχει ξεκινήσει όλο αυτό, κι είναι λίγο περίεργο. Συμμετέχοντας σε αυτό το πρόγραμμα ως παρουσιαστής να συμμετέχουν όλοι οι παλιοί παίκτες. Θα ήθελα να τους δω όλους αλλά αποφασίζει η εταιρία», είχε αναφέρει μεταξυ άλλων.

Μεγάλες αλλαγές στο Survivor – To έπαθλο αυξάνεται και ο Ατζούν αλλάζει σχέδια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR ALL STAR, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ