Πολλές κωμικές σειρές γυρίζονται μπροστά σε ζωντανό κοινό στο στούντιο και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η κλασική σειρά του NBC “Τα Φιλαράκια“, τα οποία σημείωσαν τεράστια επιτυχία και η παρουσία του διήρκησε δέκα χρόνια.

Η Courteney Cox, η οποία υποδύθηκε τη Monica, αποκάλυψε πρόσφατα ότι οι σεναριογράφοι άλλαζαν ορισμένα στοιχεία της σειράς ανάλογα με το πώς θα αντιδρούσε το ζωντανό κοινό στο στούντιο. «Oι συγγραφείς ήταν τόσο απίστευτοι που όταν μαγνητοσκοπούσαμε, έλεγαν: “Είναι καλό ή απλά ok;”. Έπρεπε να είναι τέλειο», ανέφερε η ηθοποιός. Μάλιστα, ο executive producer της σειράς, Kevin Bright, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ότι συνήθως γύριζαν το ίδιο υλικό μπροστά σε διαφορετικό κοινό για να δουν τις αντιδράσεις διαφορετικών ανθρώπων. «Θα το γυρίζαμε τρεις φορές, ασταμάτητα, μπροστά σε τρία διαφορετικά ακροατήρια».

Τα Φιλαράκια

Ακόμα, ο Matthew Perry -ή αλλιώς Chandler-, είχε αναφέρει στo reunion της σειράς: «Ένιωθα ότι θα πέθαινα αν το κοινό δεν γελούσεΘα ίδρωνα και θα πάθαινα σπασμούς αν δεν γελούσαν. Θα φρίκαρα».

Το σίριαλ “Τα Φιλαράκια” δημιούργησαν οι παραγωγοί David Crane και Marta Kauffman, οι οποίοι έγραψαν πολλά από τα επεισόδια της σειράς στις πρώτες σεζόν και ένωσαν τις δυνάμεις τους για να γράψουν το “The Last One”, το φινάλε των δύο επεισοδίων το 2004. Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι σεναριογράφοι που επιστρατεύτηκαν κατά τη διάρκεια της δεκαετούς πορείας ενός από τα διασημότερα tv shows.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ