Μετά από τρία χρόνια, τα βραβεία Όσκαρ επιστρέφουν με παρουσιαστή, κάτι που είχαμε να δούμε εδώ και τρία χρόνια. Θα έχουν λοιπόν έναν οικοδεσπότη για την 94η τελετή, μετά την αποχώρηση του Kevin Hart το 2019.

Ο πρόεδρος του “ABC Entertainment” Κρεγκ Έργουιτς ανέφερε με χιούμορ: «Μπορεί να είμαι εγώ ο παρουσιαστής». Ποιος θα είναι ο οικοδεσπότης όμως; Αυτό είναι ακόμα στον αέρα. Το THR ανέφερε ότι ο Tom Holland του Spider-Man εξέφρασε ενδιαφέρον και η Ακαδημία όντως επικοινώνησε μαζί του για να διερευνήσει αυτήν την πιθανότητα.

Όσκαρ
Tom Holland

Τα προηγούμενα τρία έτη διάσημοι παρουσιαστές απένειμαν βραβεία, ωστόσο δεν είχαμε βασικό host, ενώ τα ποσοστά τηλεθέασης είχαν πτωτική πορεία.

«Ποιος ηλίθιος δεν θα παρουσίαζε τα Όσκαρ;» είπε ο Tom Holland. Μάλιστα, το “Deadline” είχε αποκαλέσει την εκδήλωση «άχαρη», με τον Hart να εγκαταλείπει όμως η Ακαδημία φέρεται να τον ήθελε ξανά, αλλά αρνήθηκε την προσφορά, με αποτέλεσμα μια εκδήλωση χωρίς παρουσιαστές.

Τα Όσκαρ θα επιστρέψουν επίσης στο Dolby Theatre, έναν χώρο που έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν είκοσι shows από το 2002, αφού πέρυσι έλαβαν χώρα στο σταθμό Union Station του Λος Άντζελες . Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία θα ανακοινωθούν στις 8 Φεβρουαρίου και η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου, και θα μεταδοθεί από το ABC.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ