Ο Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο νοσοκομείο και την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media.

Ο γιος του Ιάσονας Παπαματθαίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του πατέρα του θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς γράφτηκαν κάποιες ανακρίβειες, όπως είπε ο ίδιος.

«Είναι καλά ο πατέρας μου, δεν νοσηλεύτηκε ποτέ στο νοσοκομείο, απλά πήγε για κάποιες εξετάσεις και είναι μια ελαφριά πνευμονία, όχι covid. Υπήρξε μια υπερβολή με την είδηση για την υγεία του πατέρα μου. Απλά πήγε για κάποιες εξετάσεις, του βάλανε ορό, είναι πλέον πολύ καλύτερα και παίρνει αντιβίωση, είναι σπίτι και είναι μια χαρά»

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω:

Ο Τάκης Παπαματθαίου είχε γράψει για τη νοσηλεία του: «Στις 10 Αυγούστου , ημέρα γενεθλίων μου(!), ξαφνικά ανέβασα υψηλό πυρετό όμως έπρεπε να παίξω. Όπως το έκανα και τις επόμενες τρεις παραστάσεις. Με έναν ρόλο μεγάλο σε έκταση, κεντρικό ρόλο και βέβαια προσπαθώντας τον κόσμο να γελάσει, σε σας μπορεί να φαίνεται ακατόρθωτο έως και ηρωικό, σε μας όμως είναι κάτι το συνηθισμένο. Τα αποτελέσματα έδειξαν τελικά, πνευμονία. Ευτυχώς καταπολεμάται με ισχυρή αντιβίωση»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ