Ο Σάκης Τανιμανίδης σε χτεσινή εκδήλωση, μίλησε στις κάμερες και έκανε αποκαλύψεις τόσο για τα επαγγελματικά του σχέδια όσο και για την οικογενειακή του ζωή.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα ζευγάρι πολύ ενεργό στα social media. Παρόλο, όμως, που μας τροφοδοτούν συχνά με εικόνες από τη ζωή τους τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική, φαίνεται ότι τηρούν άλλη γραμμή όσον αφορά τις δίδυμες κόρες τους -τουλάχιστον ο ένας από τους δύο.

σάκης τανιμανίδης
Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα είναι πολύ ενεργοί στα social media.

Όπως παραδέχθηκε χθες μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα δεν θέλει να αφήνει τις μικρές πολλή ώρα μπροστά στην οθόνη. «Θα μπορούσα εγώ να είμαι ο αυστηρός;», απάντησε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 όταν ρωτήθηκε ποιος από τους δύο βάζει τους κανόνες στο σπίτι. Και ξεκαθάρισε: «Η Χριστίνα είναι αυστηρή με τις οθόνες, να μην περνάνε τα κορίτσια πολύ χρόνο στις οθόνες και να τρώνε υγιεινά. Καμιά φορά, αν με δει να τις βάζω βίντεο, με ρωτάει γιατί;».

Η «αυστηρή» της οικογένειας είναι η Χριστίνα Μπόμπα, παραδέχθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όσον αφορά την υγιεινή διατροφή, δε, συμπλήρωσε: «Είμαστε από αυτά τα βαρετά σπίτια με τα υγιεινά φαγητά. Αποφεύγουμε τη σοκολάτα. Η αλήθεια όμως είναι ότι, αν δώσεις ένα παγωτό σε ένα παιδάκι, σε κοιτάζουν ενθουσιασμένα και αυτό για τους γονείς είναι μεγάλη χαρά. Οπότε τρώνε και τα γλυκάκια τους!».

Φυσικά δέχθηκε ερωτήσεις και για τα επαγγελματικά του σχέδια που, όπως επιβεβαίωσε, θα περιλαμβάνουν για 3η σεζόν το «Dragons’ DEN». Παρ’ όλ’ αυτά, ο Τανιμανίδης πάντα σκέφτεται και νέα πράγματα ή, όπως είπε, την επιστροφή σε παλιές συνταγές… «Πράγματι έχουμε σκεφτεί με τον Γιώργο Μαυρίδη να κάνουμε ξανά το “World Party” στο μέλλον. Εάν γίνει, θα το μάθετε».

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν αποκάλυψε αν η ομάδα των «Dragons» θα είναι ίδια και στην 3η σεζόν του ριάλιτι επιχειρηματικότητας.

Πάντως, φρόντισε να κρατήσει κρυφές τις σκέψεις ή τις συζητήσεις που έχουν γίνει για τη σύνθεση των «Δράκων» στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας, ενώ πρόσθεσε αναφορικά με τις μετακινήσεις που γίνονται αυτήν την περίοδο στα κανάλια: «Τα κανάλια -επειδή είναι και λίγα- γνωρίζουν μεταξύ τους ποιες είναι οι δεσμεύσεις που έχει ένας παρουσιαστής-παραγωγός. Αν ξέρουν ότι εσύ είσαι καλά εκεί που είσαι, δεν θα έρθουν να σου προτείνουν κάτι. Έρχονται τη στιγμή που βλέπουν ότι υπάρχει έδαφος για συζήτηση».

Δείτε τις δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη:

Photos: Instagram/sakiswp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ