Ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της αποψινής εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” (13/12/2021) ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς καταγγέλλεται ότι έχει διαρρεύσει βίντεο αλλά και φωτογραφίες πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

«Ο Στάθης Παναγιώτοπουλος δεν θα είναι από εδώ και πέρα μαζί μας», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης. Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όπου και του γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Μάλιστα, δήλωσε πως απέκρυψε το γεγονός ότι είχε οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση και εξέφρασε την θλίψη του γι’ αυτό που βίωσε η πρώην σύντροφος του μέχρι πρότινος συνεργάτη του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην κοπέλα, ενώ παράλληλα επισήμαναν πως δεν είχαν γνώση! Οι τρεις τους δήλωσαν σοκαρισμένοι, ενώ τόνισαν ότι θα δυσκολευτούν να ολοκληρώσουν την αποψινή εκπομπή.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος. Είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι από εδώ και πέρα μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Ήταν σε σχέση από ότι κατάλαβα, το έκανε χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας και ανέβασε και φωτογραφίες της.

Πήγαν στα δικαστήρια στην αρχή και μετά ήταν να τα βρούνε εξωδικαστικά. Δεν έχει καμία σημασία, σημασία έχει το ανθρώπινο κι ηθικό κομμάτι. Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι από τα γνωστά του διαδικτύου, όπου ο καθένας λέει όσα θέλει. Στην πορεία διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αυτή η ιστορία.

Στην αρχή ο εγκέφαλος μου χρειάστηκε ώρες για να διαχειριστεί όλο αυτό που γίνεται. Μετά από ώρες, επικοινώνησα με τον Στάθη και του ανακοίνωσα την απόφασή μου κι όλης της ομάδας, να διακόψουμε την συνεργασία μας. Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τον θυμό μου. Έχουμε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Λέμε μεταξύ μας τι ζούμε. Τον ρώτησα γιατί δεν μας ενημέρωσε, γιατί ήταν κάτι που έμμεσα μας αφορούσε. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Να αναφέρουμε ότι υπήρξε καταγγελία στα social media, μέσα από το account του Ηλία Γκιώνη, σύμφωνα με την οποία ο Στάθης Παναγιώτοπουλος έχει κατηγορηθεί από πρώην σύντροφό του πως κυκλοφόρησε σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου υλικό το οποίο δεν είχε λάβει την έγκρισή της για να κοινοποιηθεί.

H ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ