Στο «Fay’s Time» βρέθηκε σήμερα ο Θανάσης Ευθυμιάδης και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την αυστηρή διατροφή που ακολουθεί και βοηθά το σώμα του να καθαρίσει.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ακολουθεί έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, μαζί με τη γυναίκα του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς, και τις δυο τους κόρες. Ο ηθοποιός βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τη φύση και μιλά συνεχώς, και μέσα από το λογαριασμό του στο instagram, για την αξία των φυσικών εμπειριών και την απελευθέρωση από τις επίπλαστες ανάγκες που μας κρατούν δέσμιους.

Όλα τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια, ο ηθοποιός τα έχει συγκεντρώσει σε ένα βιβλίο με τίτλο «Μικρές ιστορίες, μεγάλα μαθήματα», το οποίο κυκλοφορεί από την Key Books. Μιλώντας για το βιβλίο αυτό, ο Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράστηκε με τη Φαίη Σκορδά τις διατροφικές του συνήθειες.

Θανάσης Ευθυμιάδης
O Θανάσης Ευθυμιάδης συγκέντρωσε όλες τις ιστορίες και τα μαθήματα που έχει πάρει στη ζωή του σε ένα βιβλίο και μίλησε για αυτό στη Φαίη Σκορδά. (Photo: instagram/thanasis_efthymiadis)

«Τα τελευταία 17 χρόνια δεν τρώω κρέας», είπε, συμπληρώνοντας: «Όμως, δεν είμαι δογματικός. Είμαι πάντα ανοικτός στο να δω κάτι καινούργιο. Αυτό που άλλαξα είναι ότι αφιερώνω περισσότερο χρόνο στις αυστηρές νηστείες τις οποίες κάνω, και τις θρησκευτικές και αυτές που κάνω εγώ για μένα».

Εξηγώντας τι είδους νηστείες κάνει είπε: «Κάποιες περιλαμβάνουν και ξηρασία, δηλαδή μπορεί να μη φάω τίποτα και να μην πιω ούτε νερό για μια ολόκληρη μέρα». Η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε πώς τον βοηθά αυτό και ο ηθοποιός είπε: «Γίνεται ένας απίστευτος καθαρισμός γιατί γίνει την ευκαιρία στο σώμα σου να μην ασχοληθεί με τη χώνεψη του φαγητού που θα βάλεις, αλλά με το να επουλώσει διάφορα μικροτραύματα που υπάρχουν μέσα σου».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Η νηστεία έχει κάτι το πνευματικό. Για να γράψω αυτό το βιβλίο, για να θυμηθώ όλες αυτές τις ιστορίες της ζωής μου, έπρεπε να καθαρίσω μέσα μου και από τις σκέψεις και από τις τοξίνες. Γι’ αυτό έκανα νηστεία αυστηρή. Δύο-τρεις μέρες δεν έφαγα τίποτα».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης του Θανάση Ευθυμιάδη στη Φαίη Σκορδά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ FAY'S TIME, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ